Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

tak a volný den je za mnou..
    včera ranní vycházka s trochou hraní,a hledání hraček,kousek k lípě,doma uklidit,uvařit a capat do práce..
    v KIKU koupit Martinovi zimní nudu-zelená s kapucí za 22-00a ždibec-v akci s kartičkou 50procent sleva..
    k narozkám-na dvůr a vycházky ji chtěl,že nemá..
    má teda 2 s kožíškem bez kapuce,ale to jsou nešustákový-jedna něco jako flís s kožíškem,druhá mikina s kožíškem,a na vycházky nosí ty naslušno…
    pak do práce na odpo-vybalování,kasa,večer úklid,sknčily jsme v deset a mega moc mě bolela bederka:-(
    jako peklo prostě,jsem úplně syčela,když jsem se měla zohnout…
    tak od 4 od ráno vzhůru-jo spát jsem šla po půlnoci….
    ráno ze psama ke křížku,kousek podél lesa dolů a zpět,ke konci vycházky s každým pár cviků s tence-kroky,otočky,obíhačky,couvání,a pak nosily hračky-Dafi látkové kolečko do vody,Žeryk kroužek-je jako na h…dělat něco s malýma psama,když vás bolí záda:-(
    já se furt skláněla až k zemi-skoro-jsou fakt malí a hučela do Žeryka,at mi to dává do ruky a ne na zem….
    což se vždy na 7 povel povedlo….
    no pi se proběhly,měly delší vycházku a já záda furt v háji…
    tak jsem poslouchala pohádky,rozhovory,vzala si prášek,volala jsem majitlece Dárečka,že bych se svezla,ta nemohla..
    tak jsem si odpo nahřála záda polštářkem a ležela,
    ve 2 dojel Martin s autem s technické-další prachy v čudu….
    a jely jsme do města,já koupila jen dárek švagrové k Vánocům,a šly jsme na hřbitov-otce Martina má dnes narozky,by měl teda…
    pak dom
    já čapla Žeryka-Dafina pravchla dozadu-že vycházka bléééé,hnus-pršelo a vlhko,teda pak nepršelo,před tím než jsme jely a šly čurat jo…
    tak jsem s Žerykem šla na ranč,kde byl majtel ranče,tak že jim nesu suchý kůrky pro koníky,Dárečk miláček můj byl venku-jezdí na něm ještě jedna holka,kromě majitelky,další koník marod,tak jsem kůrky chleba dala jednomu koníku a kozám,mrkla se na selátka-miminka,oznámila majitely ranče,že se občas svezu na Dárečkovi,kdybych se tam notala,aby věděl-Dáreček byl dřív jeho…
    a s Žerykem šla dom
    s Dafi před barík vyčurat,a šly jsme k máti…
    zítra ranní….