Fóra › Ostatní › Kimin gauč › Odpověď na: Kimin gauč
Kimi-tatka by ti na to řekl-to nenasere,to přijde líto…
chápu tě,protože,v Bučovicích je to to stejný-všudde musí být pes na vodítku!!!!
kreténi fakt…..:-((((
jako jo na konci Bučovic je výběh pro psy,ale to je tak velký jak naše zahrada….
a v Blansku je to úúúplně prdel,
tam je kousek od tátovy ubytovny u nejručnější silnice na starým Blansku takovej čtverec u chodníku 3*5 metrů s cedulí-volná pohyb psů-já umírala smíchem,když jsem to viděla!!!!!!!!!!
jinak tam může bý pes na volno v zámeckým parku kolem rybníčku..
obecně se roky pouštěly psi kolem splavu a řeky-od splavu směr do města-osvětlená pěšinka,lavky,a vedle sportovní ostrov-bassebalový hřiště,agility cvičák a hřiště na skákání kol,
vše dokola obehnaný plotema okolo asfaltka na brusle..tak vedle toho je pěšinka s lavkama,tak tam se roky pouští psi na volno,i já tam roky procházkovala,akorát,tím jak je to kousek od města,tak je tam milion lidí-s kočárkama,důchodci s hůlkama-protože rovina-Blansko je v údolí tak jinak všechny sídliště+starý Balansko do kopce,i když všude za sídlištěma jsou lesy a za starým Blanskem taky les-ale všude kopce,akorát zborovce,sídliště tak podél potoka na Petrovice se nejde do kopce,jinak všude kopce,takže proto jsem psala,že podél řeky ti důchdci,že rovinka a přitom blízko centra města a příroda,,za splavem jsou pole,a dá se jít dál….,
ty výběhy jsou blbý,že jsou malý…
jako lepší než nic,ale volným pohybu při vycházce se to nevyrovná..
přijde mi to,že je to tak na pohrání ze psem a na pocvičení..ale jinak?
projítí je to za chvílu a co tam chceš dělat,když nehceš cvičit,hrát si ze psem,a tvůj pes si ze psama nehraje….
Dafi si ze psama nehraje
a já když se chci projít,že sotva lezu,nechci cvičit a hrát si ze psama,tak co bych v tom výběhu dělala?? chodila sem tam,nebo nevím….?!?
jinak v BK se psi vždy obecně venčily na volno a nikdo to mec neřešil…
jak je to ted nevím..
já pouštím jen brzo ráno u řeky,jinak chodí na vodítku,a třeba ji vyběhám odpo u kostela 10 minut na barákem obíháním stromů a staré velké kašny-takže pohyb má…,
s Killy jsem kdysi chodila všude na volno,s Gerem takhle v Adamově všude na volno-uměly chodníky a neřešily psy,děti,lidi a nevěhaly daleko v předu…