Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

černej čaj – VOBOJÍ, VOBOJÍ PROSIM.

A JÁ SEM JDU ZKOPÍROVAT TO, CO JSEM PSALA OMYLEM VEDLE, TADY SEM TO PATŘÍ, NE TAM:

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už enem zítra a pak je pátek, po něm sobota, neděla a……pondělí. A kdo nejde v pondělí do práce? Ten kdo nejde, tak to vyhrál. tudíž – And the winner is:

VONO SEM TO VODPÁLILA ANIŽ BYCH TO DOPSALA 😀

To neva, aspoň chvíle napětí a…. Winner is…. KOLÁČE, JÁÁ KOLÁČE, KOLÁČE, KTERÁ BUDE DOMA. Krása to bude. To si to užiju, budu asi pílit dřevo ešče, nebo nevim.

Mirka D.

akt nevím,pokaždý chytnu takovej vztekmže mám chut vleteět do vaší rodiny seřvat je na jednu hromadu…

ano taky tak to mám. Místo, aby si byli vědomi toho, jak moc fajn člověk a bytost Černej čaj je. Žádný dítě by nemělo takovýhle pocity zažívat.

Černej čaji – jsi úžasnej člověk a kdyby to šlo, tak Ti tyhle pocity z duše vyoperuju. To bych klidně šla i na to studovat něco.

Ad to sportování – no já jsem asi zvláštní jedinec, mě to prostě bavilo jen tak, nepotřebuju vyhrávat, mě baví ten proces – trénink, pohyb, závody. A jestli to dopadne tak a nebo onak to mě vlastně asi až tak nikdy nebralo. Jasně, že člověk chce podat výkon, ale……. nevím, jak bych to napsala, mě prostě to baví – bavilo. Ze všeho jsem měla dycky zábavu. I z tý naší jediný psí zkoušky s Ešátorem. Oba jsme si to užili, on tam měl svých několik chvil slávy, kdy rozesmál i paní rozhodčí, nejen mě a bylo to fajn. Měli jsme to za asi 95 bodů, nebo co, abyste si nemysleli, že jsme jako šumaři, který tam byli do počtu a pro srandu,a dostali jsme velepochvalu za souhru, tichý povelování a vztah, ale legrace u toho byla. Nejdřív při nástupu, kdy k nám přišla neuhlídaná dcera jednoho z účastníků, přistoupila k Ešátorovi a pravila „Zajíčkááá!“ 😀 . Vzhledem k tomu, že předtím za sebou měla ošklivý zážitek se psem a psů se začala bát jsem ji nemohla zklamat, musela jsem ji v kontaktu se psem podpořit, takže rozhodčí nerozhodčí jsme si toho zajíčka prostě střihli 😀 . S potleskem 😀 a pak při dlouhodobém odložení, kdy se nám rozpršelo a Ešátorovi to odložení přišlo asi už hodně dlouhý, tak se v tom lijáku svalil celej na bbk, položil si hlavičku do mokrý trávy a odložoval se v polože na boku. Paní rozhodčí se smála a pravila, ten rozhodně nemá problém s mokrým podkladem 😀 . To teda neměl. Zato měl opět potlesk od diváků -zvedl hlavu, ešivá se jako dívaj fšicí a zase si lehnul 😀 😀 . Ta ten trestnej bod to stálo 😀 😀
    Pro mě je důležitej ten proces sám, jestli to bude na výbornou, nebo mě někdo předběhne o bod, to mi asi vlastně je fučik. Chci vědět, že to něco dokážu a mít to vědomí, že to dokážu.