Odpověď na: Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II Odpověď na: Dvě pudle II

MirkaD

Thielli-měly jsme kdysi na cvičáku holku po 2 operacích zad,takže vždycky říkala-no mí psi by mohli mít zkoušek a všeho mít jinýho psovoda-nikdy!!!!kromě ní jsem tu větu od nikoho neslyšela-přitom její psi s ní byly furt-byla v důchodě,nebo si je brala do práce,chodila s nimi na cvičák,do lesa,výstavy,za dětmi do školky,dělala canisterapii,a měly služební zkoušky,lovecký+ty canisterapeutický,jo plemeno-2 krát dalmatin-pes…
    neměla jsem tu její větu ráda-popravdě-hodně psů by z jinými psovody dokázalo víc….totiž..a ona s nimi dokázala dost…
    mě třeba mrzí,že mí psi nemají žádný zkoušky….
    umí hoodně cviků-a prostě vždycky pro mě ten papír-jak říká Jarda Dušek-je potřeba mít na vše nějaký papír:-D
    tak jo,chodit s nimi někdo-třeba já:-) na cvičák tak mají zkoušky-poslušnostní+vyhledávání předmětů….
    jenže-tady v blízkosti jsou 2 co nenene…
    a dál jezdit nemíním-na to nemám energii…
    v dědině přes pole je jedn-kdyby tam furt nelítaly psi na volno jak prdlí-z čehož by Dafinu trefilo….
    a ani ju nemíním tomuhle vystavit-od štěněre byla na psy hystarická-od malinkkata….nikdy nešla za psama si hrát….
    -a nemám na to sílu a energii-a druhý….
    když mám volno o víkendu su ráda s Martinem,zajedem na výlet a mrknem na pohádky….
    -a jinak-třeba u mě-jasně,že by mí psi mohly mít víc delších vycházek ve srovnání s Petrs01,s PetrouK,o Odettě nemluvím-4 hodiny a víc denně!!ze psama by mě zabilo-a popravdě-ehmm-nebavilo-nevím kam bych furt chodila a co s něma dělala,zvlášt,když se daleko všude bojím….
    jasně,že by bylo fajn,kdybych nebyla labilní-Gero si užil dost mých scén:-(((
    no,ale mají to tak jak to mají-denně vycházky-i když krátký,cvičení,výlety,a jsou 2 a často doma někdo je-protože protisměny-když jdu na odpo-dopo doma su a za 2 hodiny přijde Martin,mám práci o víkendu-to je doma Martin a zase su doma v týdnu….
    takže tak
    a tvá pudlička-se měla VELMI VELICE DOBŘE!!!!!
    BYLA PRVNÍ PES,SLOŽITĚJŠÍ PRVNÍ PES-AALE MĚLA ÚŽASNOU PÉČI A LÁSKU,
    A TO JE HOODNĚ MOC,MĚLA VYCHÁZKY,KÁMOŠKU A TVOJE VEŠKERÝ SNAŽENÍ-TO JE MEGA MOC
    VÍŠ CO LIDÍ SE NESNAŽÍ A KAŠLOU NA TO????
    PROTOŽE PES JE BLBEJ-DLE NICH..
    PROTOŽE NEMAJÍ ČAS-protože chápeš-oni mají ty děti,rodiny-považ -oni chodí do práce!!!mají zahradu,dům,musí vařit,uklízet…!!!-to jsem za ty roky slyšela já……
    PROTOŽE ONI NA TO NEMAJÍ BUNKY,TALENT-to mě říká zase máti…..,my na to nemáme bunky a jsme staří…..
    TIHLE VŠICHNI LIDI BY MĚLY MÍT VÝČITKY-TI CO JEJICH PSY NIKDY NEOPUSTILY DVŮR/ZAHRADU,NEMAJÍ VÝCHOVU,……
    NE TY,TY FAKT MÍT VÝČITKY NEMUSÍÍÍŠŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!!!