Fóra › Ostatní › Dvě pudle II › Odpověď na: Dvě pudle II
Holky, díky za odezvy.
Doplňuji:
Skok nelze, to neudržím rovnováhu já při její velikosti. Ze země jako balíček ze dřepu ji rovněž nezvednu, to by prdlo naprdnuté koleno i mně. Proto tato výzva.
V náručí vertikálně by skrčené nohy neměla. Viděla jsem právě, že měl velký pudl packy na ramenou paní a nohy měl kolem jejího boku. Opravdu, jako když se nese dítě.
Petrs to pochopila, že bych ráda, aby to bylo pomalejší umístění tlap na ramena. Já se mírně předkloním, ona mi dá tlapy na ramena, klidně ručkováním, já si jen mírně přidřepnu, chytím jí pod zadek a pak se narovnám úplně.
Ona právě teď skáče na nás při vítání a opírá tlapy, díváme se skoro z oka do oka. Zatím jí to toleruji, abych to mohla případně přetavit. Musela bych to stopnout, kdyby skákala na cizí.
Kdyby to nešlo, už přemýšlím o jakési variantě ze šusťáku na podle vzoru tašky IKEA, jen s dírama pro nohy. To budu nosit složené stále s sebou a kdyby mi někde znehybněla, prostě jí do toho zavěsím a buď sama na rameni nebo s někým jí poponesu, kam bude třeba.
Jak mi psala Petra – kdo je připraven, není zaskočen. A já chci být, kdyby jí ta noha někde zradila.