Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak ve čtvrtek ranní-to byla vycházka k rybníčku cvičící a pak máti večer..
v pátek mezisměna-to byla krátká cvičící ráno a večer krátká 10minutovka
v sobotu ranní s přesčasem se 4 hodinami spánku…
tak to jsem šla s oběma k rybníčku,udělat pár přivolání,obíhačky sloupu,pomazlit se s Dárečkem,a dědinou kolem knihovny dom
a pak se šlo k máti…tam jsem usínala….
včera ranní-mega přes šas-4 hodiny spánku….
tak jsem šla extra s Dafi-k rybníčku-obíhačky sloupů,pak kolem knihovny-obíhačky laviček a pak dom-tam ještě oběhnout auto a stromky:-D-už běhá dost daleko!
pak jsem čapla Žeryka-venku jsem zjistila,že nemá obojek:-(
ale vracet se mě nechtělo,tak jsme šly kousek za baráky,směr zahrady,zaházet do trávy oranžový pidi míček,co vždy dlouho hledá,i ldyž je cm od něj,tak se vyněhal,začmuchal si a šly jsme dom
tam jsem se nacpala špagetama a šla ležet-a poslouchala jsem devítku a dnes taky-fakt boží kapela!!!
dnes po pár hodinách spánku-bolí mě záda,ruka,kyčle…
vzhůru od 3…
jsem zase usnula a mě la jsem strašnejmstrašnej sen-fakt děs!!!!!!!
že jsem šla pro Killynu,a pak mi ji před očima přejelo auto na syrovej kus žeber,já se strašně zesypala,řvala jsem a pak jsem chodila po městě a hledala Kima a šla jsem říct majetelce,že Killy není…no slušný psycho…:-(((
ráno jsem vstala v 6
vyčesala jsem oba psy-Žerykovi přistřihla srst na nohách,břiše,ouška,hlavičku,zadeček,Dafi*mezi prstama,nožky,u oček,hlavičku,uši,vykartáčovat,vyščesat 2 hřebínkama,Žeryka furminátorem,hřebínkem,kartáčema,Dafi-2 hřebínky,jartáče,trimovací hrabičky..
víc jak hodina práce v čudu-a není to poznat!!!!uuuuááááááááááá
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem MirkaD.