Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak já včera vyvycházkovaná
ráno vycházka s oběma ke křížku,kus dozadu a zpět a pak ještě kousek dolů podél lesa a zpět a pak ke křížku a dom-tak se proběhli,
Dafi ted přes zimu tááák běháá,
pak doma cvičit,poslouchat pohádky a rozhovory,odpo k psychologovi,
Martin zablokovanej krk..
tak v noci kvílel,
já šla večer ještě s Žerykem ven s Pavlou okruh k rybníčku a kolem knihovny a dom
a odpo kousek k lípě,zaházet míček,oběhnout stromy a dom+učesat pořádně psy-takže včera měly pohybu a vycházek dost-teda hlavně Žeryk
dnes jsme objevily moc ,ale moc super pěknou vycházku,k Drnovické rozhledně a zpět-rovina,trochu sněhu,nebyla zima,cesta k rozhledně pidi kopeček,lemovaná šutrama,a pak šutry obří u rozhledny,tak se Dafi proběhla tam i zpě a hopala po pařezech a lavičkách,několikrát hodila hubu-já jen jednou na kaluži v nesmekách
Dafi táááák běhala tam i zpět!!!!!!
tááák běhala a byla táááák ščastná
taková běhací,spokojená holčička!!!!!!!!!!
to si musím uložit,
až přes letnojarní měsíce nebude chtít niikam chodit,potáhnu ji za sebou aspon kousek mezi pole,kde se ji budu snažit vyběhat nošením hraček a obíháním stromů,přesto,že budeme chodit brzo ráno v mokru a rose+ježdění k vodě….
Žeryk klasicky,běžel chvilku,u rozhledny válel sudy,pak šel u nohy bez povelu a vodítka,
v autě už neblije,i když jsme jely kus,ale vůbec do něj nechce-zapře se a musí se tam rvát na silu….
Martin šel k doktorce s tím zablokovaným krkem,
já mám zítra ranní a v sobotu a v neděli taky…:/
jsem měla mít mezisměny…o víkendu..no nic no
za týden mám slavit nrozky v BK,tak snad nechytnu žádnej moribundus….
Čajíku-s pátkem počítám,ale kdyby něco,tak nic…:-))
no,kdyby blbý,tak se to holt přesune..
však to někdy vyjít musí:) !
na únor jsem si napsala volný pátek..
jdu za 2 týdny na ten ultrazvuk-tak se bojím jak svina-moc se bojím….
Fifi-je to blbý ze štěnětem-ale 4 psy jsou moc
a 3 ke složitýmu psovi taky…
já chodila roky ze 3 psama tady a pak rok denně ze všema 4-to byla Dafi štěně a Žeryk čerstvě novej-jsme ho měli mněsíc,když Dafi přišla-a děkuji-nechci….
jako párkrá v týdnu jsem chodila ze všema 4 vždycky,nebo ze 3,když nechtěl Max-on nechtěl často-prostě,když chce někdo z nich jít,tak ho vezmu,ale….
denně bych to nechtěla už ani za nic…
ideál jsou 2-protože 2 ruce..
u víc psů už jsem řešila,koho pouštět,kouho ne,člověk si nelajzne pustit všechny 4 úplně zaráz,protože-když někdo jde ze psem,tak to rychle chytat,nacpat na vodítka je drama…
-no zase,když si máti pořídí psa-jestli si pořídí-a to chce 2!!! tvl…
tak s něma zase budu chodit…
asi ne denně,ale tak aby prostě byly naučený na auta,lidi+ovladatelnost….
protože ono chodit ze 4 psama tak tam se to čekej,chůze u nohy,sedni a tak dost hodí
a máti s nimi chodí pole/les-do dědiny nikdy
takže bych ho musela brát do města+dědiny…
no uvidí se…
PetraK-no zahlcení mozku znám z práce,když su hoooodně na kase-to je ta čistá hlava prodavačky:-D
protože jedeme jak roboti a furt se soustředit na peníze,částky,lidi,zboží,fronty….brrr nesnáším to
ideální je část dne vybalovat a část na kase….
ted jsem nemohla několik dní vůůbec číst..ale vůbec a to mě hoodně vadilo,knížky doma a mozek ne….:/