Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

PetraK-tak já ke každýmu jídlu měním přílohy,že,ale stejně-je to prostě kuře xx krát jinak…u mezisměny jsem byla zvyklá čkotyčinku-deli/kofila-prostě ty malý tyčinky-cestou z práce+kafe z automatu,než dojede bus
    svačiny u mě byly-kaieserka,banán+jabko,nebo 2 banány,nebo obří jabko,nebo bluma a čokotyčinka/oplatek pidi
    nejedla jsem čokoládu po kilech,ale denně 2 kousky-čokoláda/oplatek/sušenka
    na návštěvě/v létě na terase-brambůrky…
    jasně,brambůrky nesjou zdravý,že…bez těch by to i šlo,ale bez toho sladkýho je to peklo…..
    obdivuju všechny,co mají cukrovku….
    šička-no,já nemám tu trpělivost,že,tak mám všude velký křivý stehy,ale drží to a funguje..
    ono třeba u Dafi ona má pidi krk,že ty širší nylonový obojky jsou jí prostě větší-i když o kousek,a to co jí je,je už moc tenký…
    řetízkáč jsme zmenšovaly….
    takhle to měl kdysi Kim-to bylo všechno kožený,to se nedělaly věci z popruhu-takže kožený obojky-ty široký byly dlouhý-tak jsem přidělávala dírky a řezala konce….
    Dafi má tenkej koženej obojek od 5 měsíců pocvočkovanej-používám doted,a taky jsem přidělávala dírky…a zase je moc úzkej,takže když táhne tak blbý…,i když ona nosí často postroj,nebo je na volno…tak je to fuk,obojky mimo jiné nosí proto,že mám pocit trošku oprávněně-osvědčilo se,proto mám ráda ocvočkovaný,hodně pomlácený obojky kovem,že když už toho psa má někdo v tlamě,tak přes ty kovový nesmysly se blbě zakusuje…
    Kimovi to tenkrát si myslím dost pomohlo,když ho v držce držel velkej knírač-Kim měl obojek ze silné kůže,pobitek cedulkou kovovou se jménem a adresou,pak tlustej kroužek,tlustý cvočky a velká přezka,to se blbě překusujr,než nějakej úzkej ….