Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

takže ke jménům
    preferuji- jména krítká a znělá-při více psech užitečné…
    podle PP se nejmenoval žádnej můj pes a nejmenuje
    Cilly Zimný potok-KILLY
    PEPINO Drofa-byl GERO-jednak se mi to nelíbilo a jednak jsme měly doma kočku Pepíka,a po kušenostech se jmény Kid a KIM-kdy se jim to pletlo-Kim první pes a Kid-kocourek..
    DORA Ze Židenických zahrad-DAFI-taky se mi to nelíbil+na takový škvrně jsem chtěla něco mazlivějšího…
    CHEVAL-je pěkný,ale prostě to nezní……
    asi bych zvolila z toho ještě nějakou odvozeninu…..
    ono se fakt kdysi říkalo,že v psím jméně má být -r,s,d.k….
    jinak asi bych volala Ševííí…
    To prosím neber jako kritiku,to je fakt čistě poznatek ve smyslu-holínky celý den na noze ne:-)
    -jinak já mám ještě volací jména,který používám jen já-protože se u nás ty jména furt melou a přitom po těch psech nikdo v tu chvíli nic nehce-tak už jim nevěnují pozornost-Martin a rodiče
    takže na vycházky mám-Žeryk-Ryk,Rykyn
    Dafi-je Ufo,nebo Afi
    Betty-Týna-slyšela na to i líp-Betty mi taky nepřijde znělý,spíš Bessy…
    mě se vůbec líbí jména ze s -třeba Desirré-by byla Desi-tvl-a Petra by z toho udělala DECINKU,tak nic no…:-)
    no a my s Martinem u sebe používáme jména,který nikdo jinaj u nás nepoužívá-Mates a Mišinka:)
    doma jsem byla Macek-nevím proč-tlustá jsem nebyla nikdy:-))
    Thieeli-jinak-až na to jméno-to co jsi psala o příjezdu nové psí slečny je jak červená knihovna,takže kdyby si to četl kdokoliv z milovníků psů-tak si řekne-2 psy-pohoda!!!!!!
    s máti třeba vylezlo,že až nebudou Max s Betty,tak chce kočku,protože jinak by chtěla 2 psy!!!!!a to by pro nás bylo náročny,že my by jsme měly taky 2 psy-a pak až by ona nebyla,tak b nám zůsstaly 4 psy!!
    no tvl-to dost překvapila!!
    jako my počítaly s tím,že see máti pořídí jedn pes-at má s čím chodit ven a tak,na dvoře+k ní by se chodilo s našima,takže společnost by měl-já bych ho vychovala/vycvičila-takže bych s ním od štěnětě stejně musela denně něco dělat…
    ted ze psy rodčiů vlastně vůbec přes zimu nechodím,protože jsou zavřený doma a máti s něma chodí denně v poledne,ale jinak jsem s nimi chodila třeba 3 krát týdně-jak jsem šla ze svýma psama a někdo se z nich přidala,tak jsem je brala taky+v létě k vodě…,
    úplně se mě nehce vychovávat/cvičit 2 psy….+mít svý….
    a zase nechat to růst jak dříví v lese,když to jednou zůstane nám….
    no to su zvědavá jak tohle jednou dopadne???

včera mezisměna-takže 2 krátký vycházky před a po,
    a v noci jsem šila Žerykovi s černýho popruhu obojek na flexinu…
    už mě nebavilo přehazovat obojky,i když Žeryk má celoročně na krku řetízkáč-nesundávám,takže tam jsem jen vrazila vodítko a šlo se,a Dafi svůj měla-to jsem mimochodem onehdy ze stahovaku co jsem jí ušila z obojku nylonovýho většího,takže sjížděl a víc utáhnout už nešel,tak jsem zase s toho přešitýho stahovaáku dělala normální obojek,protoože mi u toho stahováku,vždycky někdo rozepl přezku a já to neuměla dát dohromady….takže ted má aspon obojek co drží,nesjíždínylon s indiánskou výšivkou,několikrát přešívanej-se prostě umím zabavit:-))
    takže na růžové pětimetrovce na stálo 2 obojky,a na flexinách mají taky nastálo 2 obojky–nemusím na krátko venčení,před prácou a po odpolední přehrabovat ještě obojky,každá vteřina dobrá…
    od 3 nespím,tak si pustím pohádku,nahřeju polštářek a dám druhý pokus…:/
    no-já si šiju vodítka a obojky,protože potčebuju určitou délku/šířku,a Dafi má pidi krk,takže jsou jí ty obojky bud velký,nebo zase úzký….
    ale takovou krás
    KRÁSU NESMÍRNOU!!JAK ŘÍKÁ MOJE KAMARÁDKY Z KNIHY,KDYŽ CHCE VYJÁDŘIT,ŽE SE JÍ NĚCO MOC LÍBÍ!!!!
    tak takovoou krásu jak Denyky fakt neumím-takže klobouk-kšiltovku dolů!!!!!
    seeš šikulka šikovná Denyky!!!!!

a s vařením jak dělá Petra mě to vůbec nejde a nebaví k tomu..
    akže jídelníček za xx posledních dní-špenát-ze špagetama,rohlíkem,a v palačince-nasucho dělané
    kuře několk dní po sobě-rýže,rohlík,kuře na štávě a zelenina
    rohlíky 40000000krát ze šunkou,marmeládou a máslem
    pudink,kompoty a s debilním ksichtem Dafiny-proč jí žeru pamlsky-piškoty…..
    u máti litr čaje….
    ne fakt nevím,jak to takhle dlou ho vydržím-potřebuju nějakou náhražku za sladký,nebo mě mrskne!!!!!!!!!!!!
    a latté můžu??
    a nějaký keksíky,něco k tv-místo brambůrek??????
    tvl-to je život toto…….:/
    má závislost na sladkým…….

Thiellii-s očičkem máš můj hluboký a obrovský obdiv,bych strachem umřela….
    jak dlouho to trvalo?????