Fóra › Ostatní › Dvě pudle II › Odpověď na: Dvě pudle II
Kdo viděl pohádku O vánoční hvězdě, bude vědět odkud je tato hláška:
„Tak tady jsem, tady mě máte!“
Narodila jsem se ve Virginii v USA v chs královských pudlů barvy parti color-phantom. V rodokmenu mám napsáno Venus Schrute Farms, náš vrh byl poněkud planetární, co se jmen týká. Takže i sourozenci jsou hvězdy a planety. (Kdo máte FB, můžete si naší chs Schrute Farms najít, jsme všichni barevní jak vaše strakaté krávy.)
Do svých pěti měsíců jsem byla Američanka. Pak si mne vybrala jedna paní v Evropě a já jsem cestovala letadlem přes oceán. Někde mezi tou Američankou a Evropankou se však stalo něco moc ošklivého, co vám nikdy neprozradím, ale vystoupila jsem z letadla a moje nová paní zjistila, že mám ošklivý hendikep na zadní nožce. Byla z toho nešťastná a určitě i nazlobená, jak tohle někdo mohl dopustit. Ale protože už mě nechtěla vystavovat dalšímu dlouhému letu, vzala si mě domů, do Jeseníků na velikou zahradu, kde žilo už mnoho jiných pejsků. Dva velké půdle a pět irských teriérů asi…
Rostla jsem a rostla, naučila jsem se s nemocnou nožkou chodit i běhat, honit se se svou smečkou na zahradě, ale byla jsem nešťastná, že je nás tolik a musíme se dělit o jednu jedinou paničku. Protože já jsem mazel mazlovič největší. Panička vystudovala na pani doktorku zvířecí, takže brzy poznala, že je mi sice dobře na veliké zahradě v přírodě s ostatními pejsky, ale že v těsnější smečce se svými lidmi by mi bylo lépe.
Jednou si všimla, že nějaká jiná pani napsala na ten fejsbuk, že ve městě Praha zůstala veliká díra po nějaké paní hnědáčkové. A že tam bydlí smečka, kde se ti lidi a psi mačkají spolu k sobě mnohem těsněji a hlavně tam není psů jako psů. A tak do toho města napsala, zda by mi tam nechtěli zkusit dát nový domov, takový, pro který jsem stvořená.