Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

brut

Hezky veciiir nebo rano, mile damy ☺️

Opet jedu v jednom kole, co se tyka deti a vnoucat. No, snad budu mit ted par dni trochu klidu a splnim slib,ktery jsem dala. Aby toho nebylo malo, tak si Vilem vymyslel vyrazku po celem tele, ze ktere se snad vyklubala alergie. Bohuzel, netusime na co..

Uff, snazila jsem se vas docist, ale strasne toho naskrabete a to se neda 😂

Ale precetla jsem debatu o botach a pridam malou trosku do mlyna. Pokud nemate kozene, kvalitni boty, tak bacha na jednu vec. Vetsina se velmi brzy zacne bud trhat na svrsku nebo odlepovat. Coz je tim, ze neni dobra kvalita ( treba Solomony to tak maji ). Dokonce i mnoho kvalitnich bot, ktere byvaly vyhodnoceny jako jedny z nejlepsich, tak sly dolu. Hodne firem nechava sve boty sit v Asii a je to na nich znat.

Esuskooo,
    doufam, ze ty svoje holinky nechavas vyschnout, casto je uvnitr dezinfikujes a nenosis je na delsi prochazky. Jsou neprodysne a zadelavaji ti na problemy s kuzi ( nejen ,ze by si mohla mit plisne ) a klouby, zady. Dalsi vec je, ze i kdyz ti mirne plandaji,tak dobnitr vzduch nejde. Co se tyka chuze v holinkach a na boso, tak je to nesrovnatelny rozdil. V holince pouzivas jinak svaly a upony nez,kdyz chodis bosky. Kazdy podolog ti rekne, ze pro sve telo delas to nejhorsi, co muzes.