Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Černý čaj
Jestli to dobře chápu, máš širokou nohu? Proč si nekupuješ Lonepeaky? Ty by prý měly být širší než Timp/Olympus – proto jsem si je ostatně nekupovala, mně stačí Timp dámská vel. 40.
Ponožky jsou pro mě ok, ale já nechodím tak dlouho, chodím jen pár hodin se psem. Denně mu aktivně věnuju 4-6 hodin, na víc aktivit nemám s prací energii. 🙈😅
Já je kupuju na Zalando lounge, je to outlet. Nevýhoda je, že nikdy dopředu nevíš, kdy je tam budou mít, jaké modely a v jakých velikostech (plus aby člověk mohl byť jen prohlížet zboží, musí být registrován). Ale prostě ráno u kafe kouknu, a občas je štěstíčko, takže jsem právě před Vánocema kupovala Timp 5 v barvě lesní plody (jo barvu si člověk taky vždycky nevybere :D) za těch 1900,-, což je super cena. Většinou to točí ve “dvou kolech”, takže někdy ty Timpy mají za 2190,-, ale i to by pro mě bylo přijatelný. A vrácení je zdarma přes PPL point nebo jak se to jmenuje.
Jinak se tam dají sehnat fajn věci za super cenu, u takových těch dražších značek tam jde často úspora do tisíců. Teď jsem si za 2k kupovala Martensky, co mají ceníkovou cenu 6k.