Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

Odetta
    Petrs01
    ja sla v altrach 100km vokolo brna za 24hodin a mojim noham teda vubec nic nebylo 😀
    i kdyz sem to sla 25hodin… 😀

timp 1 model byly jeste v pohode a na damskou 39 mi stacila panska 43… timp 2 uz mi 43 byla uzsi a moje chyba ze sem si je vzala na 100 vokolo brna a po 40km sem mela uz umackany prsty, dala sem je znamymu co ma tak akorat velkou nohu, timp 3 jsem zkousela v obchode a nohu sem tam ani neostala… za me ale ten model ma potencial, pokud by ho kazdou generaci nezuzovali… 😀

bridgedale ma nejhorsi nepromokavy ponozky z cz dostupnych vyrobcu, navic to treba 10h chuzi neudrzi…

gtx olympus mam ja, z trekinn.com to sou spanelaci a jsou kolem 3000 + 200 posta a chodi do 14 dni. Uz je jinde, nez na trekinn nenakupuju. Nekdy na bazaru, kdyz lidi koupi z trekinnu spatnou velikost a pak je prodavaji 😀

Olympus mi aktualne staci velikost panska 43, gtx olympusy jsou uzsi, takze jen s tenkou ponozkou, ale zachranuji me v zime…

kdyz sem mela svoje prvni altry nekdy v roce 2016, jeste mi stacila panska 41… takze i altry proste zuzuji… kazdej rok jsou uzsi a uzsi a poznas to tak, ze kazdej obmodel uzmusim brat o pul cisla vetsi… protoze me tlaci do malicku:D