Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro ve spolek, jdu vás pozdravit, dřív, než mě to tady pohltí už hoďku mi jedou stroje a za chvíli se půjdu zastřelit asi 😀 Domů dorazím vyždímaná jak hadr s dírama (Dennyky ví :D) . Tak jsem si včera našla po uvaření večeře a dalších domácích záležitostech chvíli, abych si vyrobila mýdlový máslo na mytí. Už jsem to jednou dělala – Dennyky ví 😀 – měla smůlu, že to byl první pokus, takže to nebylo vymixovaný do hladka a předpokládám, že to poslala do koše :D, ale tentokrát je to lábuš! S tím se tak krásně meje. A nepotřebujete nic víc, než 100 g mýdlových zbytků, 80 g oliváče a 200 g převařený vody. Mejdlo nastrouháte /já to strčila do robota a nožema to rozsekala/, zalejete tou převařenou vodou, necháte tak půlhoďky, ať si to bobtná, pak tam přilejete ten oliváč a šleháte pomalu tyčákem. Až do nádherný krémový šlehačky – fakt máte chuť to blíznout, Tali si i dala 😀 – a je hotovo. Dáte do nádobky – já si dala do hrnečku s pokličkou a puntikama a máte krásný mytí.
Dennyky – hele ty recidívo, nepotřebuješ teda něco dosvědčit? 😀 A proč jsi pohřbívala Romana? 😀 To voskování vypadá pěkně.
ad neklouzavý boty – dostala jsem nesmeky, vyrazila jsem si s nima do teréna. Levou jsem ztratila hned na začátku u koňských ohrad – i poslala jsem ohaře, ať jdou zpátky a hledaj. Rumíček přinesl, šššššiiikula můj. Pravou, která se nakonec taky ukázala být levou jsem ztratila pod lesem a když jsem ji na začátku lesa nandavala podruhý, vzteky jsem to celý servala a vrazila do batohu. To si asi radši nabiju držku, než furt řešit tady ten krám blbej dementní 😀