Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Fifi

Kimi, jojo, je zajimavej mesic venku, pred chvili jsem prisla.
    Coz me vede k dalsi nevyzadany rade pro Thielli. Vzala jsem nejdriv Pepina, Ruzenka je zvykla byt tak nejak v klidu a pockat v kuchyni a obyvaku, nez se vratime. Poprve jsem po roce pustila Pepinovi kabel z ruky, kdyz jsme si sli jen my dva? A on fungal, krasne povelove se vracel, nechci nic zakriknout, ale byla jsem unesena blahem. 😀
    Kdyz jsme prisli, musel jit po napojeni vodou do klece bezpecny a ja supajdila s Ruzici, vnimala bezvadne po nedavnym protreseni, byla i rada, ze je na nocni vychazce taky zase jednou sama se mnou.
    A proc to pisu? Protoze odmalinka Pepin nezvladal bejt v baraku volne, kdyz tu nejsem. Slysi stekani, auto, hluk venku, snazi se jit za zdrojem pres okno, skakal po parapetech, nabytku, lince, kytky radsi nezminovat.
    Coz me napada k tomu brainstormingu u slecny flekaty, ze opravdu by bylo dobry poridit ji aspon do zacatku prostornou klec. A chodit s obema fenama separe, at se navaze panicka na fenu a ne feny nna sebe. Plus nevis, jak bude reagovat v byte, muze tam v dobe nepritomnosti litat jak gazela, prudit se s Cernou vzajemne – ale to jsem ti rikala do tlf, nebudu se opakovat. 🙂