Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

Fifi
    (jo a divam se tam vyhradne na pansky, do damskych mi prebyvaj tak 3 prsty 😀

kluci, co sem s nima byla v lete v beskydech si praly buchlovky, takze sem vymyslela luxusni trasu oba dny s pribytky 🙂

charlie svym zpusobem je desne nekontaktni, jako v noci si ke me lehne a pohladit se necha, ale… ne ze by mu to vadilo, ale… nepotrebuje to…

Dodelala jsem fotoalbum za rok 2021 (cervenec – prosinec). Dostala jsem od kamaradky poukaz na slevu do cewe dost vyraznou, ktery je masakralne drahy proti tomu, kde nechavam knihy normalne delat, ale zase maji takovou tu vazbu ze fotka na dvoustranku bude krasna a rovna a ne zasita ve vazbe a vlnita. Tak jsem misto povidani + velky vyber hezkych fotek sikovne danych tak, ze kazda stranka ma jednu na pul A4 hezkou fotku a 4-5 mensich na druhou pul A4 vybrala fotek fakt minimum, ale snazila sem se davat na A4 vetsinou 2 a obcas pres celou dvoustranku, tak su hodne zvedava.

Vzhledem k cene se mi tam nechce tisknout ty texty zadraho, na druhou stranu si je z tech fotoknih u tech vyletu rada ctu :D:D tak je to takovy schizofrenni, ale tak budu mit fotoknihu bez povidani zas jednou 😀 urcite bude krasna, tesim se na ni.