Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Fifi

Zdravicko vespolek,
    Mayo, ja mam tyhle zimni boty z Decathlonu, i kdyz vypadaji jako tuze teply, na nasich nocnich protapkach se mi v nich ani pri nule nohy nepecou. Na snehu neklouzou vubec, na ledovce minimalne, jsou pohodlny i pro moji placatou hnatu, lehoucky, krasne drzi kotnik.

Dennyky
    Fotos lukcusos, tyjo, zacerveni a kasel, vlastne proc ne, dulezity, ze to zabralo.

Zlatko
    Zlodeji kradarsky, urcite jim chutnalo. 🙂

Thielli
    Nemam nejak co dodat, holky sepsaly vsechno ohledne povrkavani Cerny. Jen k tomu psimu tuleni domacimu – Ruzice milovala Troldu. Lehala si k nemu na kreslo, blemcala, myla mu usiska, valela se po nem klidne pulkou tela. S Pepinem to je naprostej opak. Jak byl (a jeste trosicku je) jinej a siblej coby malej, dusledne si u nej vyvrcavala prostor. Nesnesla, aby po ni dupal, aby se ji dotykal, kdyz sli chrapat. Nekecala jsem ji do toho, moc dobre vedela, proc to dela. Zaroven ho ale nikterak neprudila a nesikanovala. Jo, vcera jsem se dojmula. Kdyz stali oba u me u stolu, ona mu prvne?! v zivote normalne zacala umejvat usisko. Pepino byl zcela konsternovan, ja taky. 🙂