Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Kimi

Když jsem se zbavila kamínku, doufala jsem v určitou pohodu, bylo jinak. V sobotu nám měnili vodoměry a měřič spotřeby tepla. Řemeslník byl trochu překvapený složitostí našeho systému, manipuloval i s ovladačem tepla. V neděli ráno jsem zjistila, že v ložnici 13 stupňů, v pokoji 19, z původních 18 a 24. Ovladač je pro mě španělská dědina, i když při nastěhování před 10 lety jsem byla schopná si teplotu nastavit. Na displeji se objevil symbol baterie, což znamená nutnost výměny, tak jsem včera běžela koupit nové, symbol tam zůstal i po výměně, jakož i zima. Tak jsem topila takovým malým ventilátorkem, asi dost náročné na spotřebu, v ložnici jsem si přidala deku. Už při minulé nutnosti výměny jsem poprosila souseda, tak i teď. Přišel i s Meginkou, ale přenastavení se dlouho nedařilo, tak si čoklinky aspoň spolu zařádily (píšu na gauči). Pak souseda napadlo podívat se na nově instalovaný měřič spotřeby tepla a zjistil, že řemeslník zavřel přívod teplé vody do podlahového topení a pak ho zapomněl otevřít, takže stačilo otočit kohoutkem a už zas máme teploučko.🙂