Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zdravím šécky v novém roce a doufám, že už se domarodilo? No koukám, že Mirka ešče ne 🙁 . Tak snad dneska bude lípějc a novoroční procházku si užiješ Mirko dodatečně.
Máme v práci nově předělaný program v kterým pracuju……. výborný. Sedím a čekám, až přijde někdo, kdo mi to zprovozní tak, abych mohla odkopávat to, co se tu přes Vánočky nasyslilo. Je to naprosto prej dokonalý 😀 😀 😀 . Což je v podstatě pravda, protože nemůžu nic dělat 😀
U nás to taky bouchalo o něco víc, než dřív. Když jsme se nastěhovali, bylo příjemný, že to nebylo nic moc, ale už asi i u nás. Prej, že lidi nemaj peníze, ahá? chudáci, nemaj na chleba, ale za petardy jsou schopný utratit tisíce (jako soused kamaráda, kterej dal OSM! tisíc za petardy???? Je ten člověk normální? Za to mohlo jeho dítě jet na lyžák, že jo. takhle nepojede a bude sedět doma, protože jeho otec je idiot.) Já jsem myslela, že se hyprduprmárkety dušovaly, že to prodávat nebudou? A Lidl? plný regály. Proč na tohle stát neuvalí pořádnou daň? Fňukají, že v rozpočtu chybí peníze, tak tady je mají přímo před sebou, stejně jako v pokutách za nesbírání exkrementů, špatný parkování, překračování rychlosti a jiné drobnosti 🙂 . My bychom mohli bejt tak bohatej stát, páč tady nikdo nic nedodržuje, že by za chvíli pokladna praskala ve švech 😀 . Jsem ráda, že ohaříci to neřeší, měla jsem strach o Mousese, tak jsem se ho snažila držet co nejvíc doma, párkrát sice vyběhl, ale podařilo se, že jsem byla s ním venku, zrovna, když to bouchlo, tak jsem zapískala a mazal domů a pak už paty nevytáhnul a chrápal u pece.
Petrs01 – jsem volala včéra, jak Ti je a koukám, že už lepší?
Mirka
tak jdu odpo k doktorovi,nechci být v tomto stvu v práci…
no tak jedině dobře s tímhle, to by se mohlo třeba v kanclu, ale ne, když člověk takhle maká. Ať je Ti brzo líp.