Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zdravím vás milý zrzavý.
Čék nakoukne vod pohádek a zjistí, že se nám tu vyskytl slušnej lazaret?? Petrs01, Kimi a další fšicí zabukisti čtoucí, kteří jste stižení chorobou – AŤ TO PŘEPERETE CO NEJDŘÍV.
U nás je už několik dní ledový království. Naše údolíčko totál zamrzlý. Pro přírodu teda nic moc, to bez debaty 🙁 ale na pohled je to krása a tak si to venku děsně užívám. Ani ty mlhy nevaděj
Raven – měla jsem velkoradost, že vidím Metíka tady mezi námi zase a že si spolu pěkně procházkujete a pak vidím tu zahradu. Proboha to je po povodni? Myslíš, že se Aronie nevzpamatuje? Třeba je to holka silná? Jak to, že se Ti to tam takhle drží??? Nešlo by nějaký příkopek udělat, který by to odvedl?
Mirka – žjo, Ty teda vánočně paříš 🙂 koníky, výlety, jeleni 🙂 , tatku jsi vyprocházkovala, užila sis, supr Vánočky
Asteris – hezky, hezky, krásně jste si procházkovali.
Zlatko – MOuses se taky hodně povaluje doma, neb je mu ziminka. Každou noc chrápe na gauči. A přes den taky. Jde chvíli na špacír a když pak vylezu a zapískám, mastí dom, až mu námraza od tlapek lítá .
A co očko?
Ten Tvůj popisek, jak ty dělbuchy prožívají domácí zvířata by měl každej šmejd, co bouchá stokrát napsat a pak bych mu vybouchla dělbuch pod prdelí.
Maya – ty jo Lokin – já ho furt tak nějak mám za ščenátko a von je to prostě velkej vlčí pán. Máš supr fotku na příští vánoční přání. A maminka? jak je?
černej čaj – ty jo, to jsou krásnový záběry – aji na ten pohár, mňam.
Taky mám nesmeky, taky! Jsem na ně zvědavá.
Kimi – co ledviny, daly si říct? Co doktor na to ?
Petrs? Už nejsi u hajzlíku? A mamka? Ta se drží?
Fifi – včera mlha, že nebylo vidět na krok a kolem ledový království, pro mě krása. Ticho, nikde nikdo. Až pak kozy 🙂 (a Benda nikde 😀 )
Thielliiiiii, já volala, můžu zavolat?
a hele Brůtice přišla popřát. Ano pro nás akurát, páč dneska je přece Silvestra! Už máme první chlebíčky sežraný 🙂 . Jdu si nalejt vaječňák V poledne jdeme na výlet a pak……. jo, vlastně ešče nejdřív si zajedem na kávičku do Rakouše.
Jdu vyrobit taky přání novoroční, vydržte.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.