Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Maya-moc pěkná fotka!
no výletuju…
vlastně-j každej rok se snažím v ty svátky vyjet někam autem-bud směr Buchlov,nebo Milotice,nebo Moravský kras…
a dřív aspon Ždánský les….
ted je problém donutit Martina někam za barák,sám chodí ze psama k lípě a zpět,a to kousek,a když máme jít oba,tak chce někam vyjet-bud Ždánský les-což je tak 10 minut od domu,a ve svátky někam dál…
ale zase je to hodně i tím,že jak je u nás tatka tak chce Martin prostě vypadnout z domu trošku víc…
no dřív jsme chodily velký vycházky za barákem-jedn les za lípou,pak druhej za údolím,nebo jsme šly Nevojice pěšky a zpět-nebo za křížek mezi polama Kojátky/Šardičky-jenže všecko stikrát prolezlý,vše furt dokola,
trasy co jsme chodily když jsme si nemohli půjčit auto,když jsme si je mohli půjčit tak jsme občas teda někam vyjely,ale ne moc často-otec auto hooodně využíval…-o víkendech+v týdnu,takže to pto nás byla vzácnost..
no a ted se chcem občas někam mrknout,
já nemám fyzičku a popravdě :/ ani zájem chodit velký vycházky za barákem protože je to furt z kopca do kopca….
takže když máme voba volno tak sjedem někam autem,+se snaýžíme brát někam máti,od smrti táty,případně oba rodiče…,
a tak já su ráda,protože i když jedem kousek-a jsme venku chvilku vYŠKOV je od nás 15 minut,a ZOO je pidi,tak prostě člověk někam vypdne,vytáhne i rodinu,psiska,a zase je to změna:-)))
no a taky občas cestou z BK nebo do BK se někde stavíme….:-)
ale mě by nebavilo být furt zalezlá u tv a knížek….