Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

MirkaD
    Jezis chudak pani, no to je fakt masakr, ty vasi zakaznici…

Kimi
    Taky nesnasim peceji ale jist nwco jen protoze sem.za to dala penize, to taky nebudu:D

Jako fakt uz sem hledani chutnyho cukrovi vzdala. Leda se domluvit s kamoskou ze mi za penize upece plech navic…

PetraK
    Tak to zni skvele!

Ja dneska v praci jen 7h a pak uz konecne volnicko:)

Fifi
    On driv jen vrcel, pak zacal funet a piskat, steka vlastne jen obcas, ale za to vydatne:D

Takze on tak jako piska bezne, jen vecer, mu podle me vadi, ze ho zavru v pokoji, protoze jinak lezi v chodbe nebo u dveri na dlazbe, pod dverima uz nwni podlahovka a tam si spokojene lezi, ksyz chce muze na vetbetku nebo na podlahovku, ale on piska a kouka na dvere. On by totiz chtel, aby nebylo zavreno, coz v lete nebyva, ale v zime mi tam dost tahne (i v lete, ale to vytvarim cileny pruvan). Takze on chvili piska a cumi na dvere a pak se stuli na zem nebo na postel.

Nekdy ho zavru za dverima, to nepiska, ale pak za dve hodky zacne mlatit tlapou do dveri ze uz chce za mnou a zas me to vzbudi… takze radsi at vecer chvilku piska.

V noci sem se budila, taky prdel, smrdel, rano fitmin zblajzl.

Ps: toho fitminu je na objem 2x vic nez tech starejch granuli, tak me to trochu desi, jestli se mi nerozbila vaha:D