Odpověď na: Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec Odpověď na: Pudlí kotec

PetraK

Tohle jsou hrozný dýlemata, já nad tim furt melduju, jak, kdybych to musela řešit já. A ostatní koukám taky 😀 Všicí víme, že když odejde druhý pes, tak to nejni dobrý. Z toho co zvostal se stane uvadající tulipán.

mi tam furt se objevuje to štěně nějaký. Eliett by si ho mohla tak jako vychovat k obrazu svému totiž. Mohla by se s ním sžít. Na druhou stranu – se štěnětem fůra práce, byla by odsunutá ??? nebyla by odsunutá??

Dospělej pes/fena – tam ta práce bude nejspíš taky

ale rozhodně bych počkala, opravu bych na nic netlačila – právě i kvůli Eliett samotný. Thielli jsem říkala, ať se taky podívá na mne, nebo Fifi, že ta volba druhého psa může být komplikovaná. Je nutný opravdu velmi dobře volit.

Já bych asi v týhle situaci možná?? udělala to, co jsem říkala, ale u Thielli to nejde – že bych pečlivě vybrala a zkusila si vzít psa/fenu do dočasky. A by bylo jištění, kdyby si to prostě nesedlo. Práce se psem by byla stejná, jako kdyby si člověk psa bral prostě trvale, ale bylo by tady jištění pro to, že to nemusí vyjít.

ale optimální řešení jsem teda zatím nenalezla.

každopádně bych nespěchala. Ono si to taky musí všechno sednout uvnitř psa i člověka.