Odpověď na: Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec Odpověď na: Pudlí kotec

MirkaD

Thielli-nevím,jestli k tomu mám psát něco já..když jsem nikdy neměla hrací psy..
    v Blansku psí parky nebyly…
    potkávaly jsme se kolem řeky,ale to jsme se míjely s pejskaři
    má první dvojice-Kim-7 let sám+pjčovaní psi k němu-od roku kynologický kroužek-tam si nehrál..
    od jeho 3let 2 krát týdně cvičákde jak by řekla mamka-vyhledával rvačky…
    protože ho do roku pár psů drvalo..
    psí kamarády měl,chodil s nimi ven-ale toleroval je,nehrál si,
    občas si teda hrál s pár fenama…
    ale spíš si vystačil sám a se mnou-ze cvičáku šla parta ze psama a on valil sám vepžedu…
    od jeho sedmi let jsem měla mou i když půjčovanou tak velmi milovanou Killynku-s tou se měly rádi-ale nehráli si…
    se štěnětem Killyny Duxem si moc taky nehrál-to už mu bylo 14 let…spíš jsem je oddělovala,at má svůj klid…
    -druhá dvojice-Dux a Gero-Dux nebyl moc hrací a občas otravoval fenky,on prostě nebl pes co by se vylítal ve hře s ostatníma,jako proběhl se s něma,ale nějak hrací nebyl….-se psama se vídal na cvičáku, +psy od kámošek-vše velcí psy…
    Gerošek-psi odmala nemusel-on psům dost voněl,měly ho snahu nakrývat,nebo nakrývaly kotec,ve kterým byl jako štěně….
    na cvičák chodil odmalička,ale psi nemusel….
    Duxe měl rád a hrály si spolu,Kettynu od bejvalýho taky,jinak se psů bud stranil,nbo se jich bál-rtw od kamošky ho xx krátza vycházku měla snahu nacpat pod sebe….:-(((
    vždy číhala,kdy se nedívá její panička..
    další pes ho zase rád honil,protože se Gero nechal…
    vždy jsme hned zakročily,ale zkoušel to dál- a jindy-jinak t byl hodnej pes-boseron–nic by mu neudělal,z jeho strany jen hra,kterou jsme mu po pár metrech zatrhly..jednou to zkusil na Duxe a ten mu šel tvrdě-beze srandy!! po krku-desetikilovej kříženec jezevčíka…:O
    na rotvajlerku,když ho jednou jedinkrát nacpala pd sebe,takvylezl,otočil se a šel tvrdě do ní….
    od té doby to ta fena u něj nezkusila….
    takže Gerošek si hrál jen s Duxem,jiný psy ignoroval..
    jeho njehnusnější vycházky byly,když potkal víc psů-normálně byl otrývenej…
    byl nejradši jen se mnou…
    když jsem se v jeho osmi letech sthovala sem,tak tady byla štěně Betty a 11 letý Bobš-s oběma se skamošil,Betty ho milovala,Bobeš ho toleroval-za 4 měsíce umřel..:-((
    takže Gerošek tady měl až do smrti Bettynku a pak Maxíka,synka-měl je rád,ale stejně byl nejradši sám,nebo se mnou na ycházce….,nebo u tatky,kde teda po Duxovi byl Žeryk….
    -ale ke Gerovi bych si jinýho psa neořídila…
    byla jsem ráda,že se můžu kynologicky yžít na Bettyně a pak Maxovi-cvičit bylo s kým,takže pohoda…:-))
    no a Dafi s Žerykem?
    kamarády psí máme jen basendžíka,Dafi nikoho a jsem ráda když psi ignoruje…
    5 let mě trápilo,že nemá psí kamarády…
    ale jí to asi nevadí-stačí jí Žeryk-s ním si hrála hodně a on s ní taky-to byly honičky kolem daní,sušáku a po dvoře,bože to byla prča:-D
    jsmese bavily celá rodina-večerní letní tv:-D
    a poprvdě Dafi je strašně ráda sama….
    -takže nevím jestli já se svým výčtem psů můžu něco radit…??????
    se svým výčtem nehracích psů…..:/
    ale-nechápu 2 věci-když nemusí psy-proč se jí snažíš?-přijde mi to tak..ze psy kamarádit?
    pochopitelně nemyslím ohaříky a tak…
    a pak-proč si hladíš cizí psy?
    myslím,že tohle jsem nikdy nedělala….
    jakože si dřepnout a hladit jinýho psa než svýho…nevím..
    a jinak-párkrát jsem byla na vycházce s někým ze psem a s Dafi-a časem Dafi přestala štěkt a uklidnila se,když zjistila,že si jí ten pes nevšímá…
    třeba pejsci od Černýho Čaje….
    ale musely jsme JÍT!!!!
    nevím,bud jsem měká,nebo líná…
    ale nikdy bych Dafi nevzala do psího parku…-protože ji by asi kleplo…
    stejně jako na cvičák vlastně nechodím kvůli její panice ze psů…nestojí mě za to,dívat se,jak se tam stresuje….a ostatní ji nahání…
    coý by bylo i zde na cvičáku i v Bučovicích,….,
    takže za mě-když se sejdeš se skupinkou pejsků na procházku a půjdete tak jooo,
    ale postávat někde-a at se pejsci pohrají-když budou chtít asi nééé-podle popisu Ellete teda…
    já bych ji vlastně vůbec žýdný pejsky ke kamarádění nevybárala,prostě pudu ven s kamoškama ze psama tak jo-vycházka a jinak bych s ní existovala sama,bez parků…
    ale neznám ji,jen z popisz….
    tak mě neber vážně:-))
    třeba Petrs01-mi napíše,že by Dafču vzala na CVIČÁK A ZDAR,ŽE SU MOC ÚTLOCITBÁA TAK-a měla by pravdu:-)))