Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
v pondělí ještě večerní venčení a odpo na otočku do města,jinak pohádky..
včera ranní
DĚCKA,JÁ PO 100 LETECH ZAŽILA,JAKÝ TO JE,KDYŽ SE V PRÁCI STÍHÁ-A JE TO BOŽÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ,BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
JÁ SI TO TÁÁÁK UŽÍVALA,ŽE SI NEDOVEDETE PŘEDSTAVIT!!!!!!!!!!!!
ráno 2 zástupkyně+2 půjčený kolegyně a já
každej jsme měly dělat jednu věc-já si vzala mražený-a protože byl termák a půl a ne 5 třeba…tak jsem to pěkně rychle stihla,pak jsem šla pomoct paní na pečení a pečivo a pak na chladá….
a pak jsem byla 2 kasa,chodila jsem s paní co taky mimochodem část života bydlela v BK,tak jsem s ní dělala ten chladák-a tím,že jsme byly 2 a nebylo milion palet,ale 2,tak jsme to stihly,+jsem chodila na kasu a pak dělat drogerku,ke druhé hodině dom,nakoupit,
a ke třetí hodině doma
Dafině došly ty mega zdravý pamlsky,Martinovi k jéžišku gatě,a mě jéžišek pozimnozimní gatě a čelenka-od 4DOX-v neděli objednaný a včera dovezli!!!!
doma Martin vysál,a zalehl,já po praní šla ze psama k rybníčku-pohrát a pocvičit a dom-měly ty světýlka,tak se dobře cvičilo,
večer pohádky….
dnes od 5 vzhůru-dala jsem si českej vánoční film-Vánoční příběh-naprosto boží film!!!!!
pak jsem si dala snídani-Martin dělal ráno omeletu,
a šla jsem ze psama,bohužel,neměla jsem čas jít s každým zvášt-fakt nevýhoda 2 psů..:-(
aleDafi nešla vytáhnout z postele..
takže s Žerykem mezi pole,vyhledávání koužku a míčku+trošku poslušnosti+trošku cviků na místě-obíhačky,packy, za 20 minut dom a Dafi-k lavičkám-oběhnout,pár přinášeček,pak k zahradám,pár přinášení rukavic,a pak před vratama obíhání keřů a stromů+otočky,kroky-dalších 20 minut venku,i když mě by se dnes hodilo 20 minut s oběma….. no nic…
úkol dnes zněl jasně-žádný velký vycházky,protože volno-ale pidi vycházky,ukildit,uvařit,odpočívat
takže vycházky měly být 2 krátký s oběma zaráz a 2 pidi vycházky a pak se odpo válet…
místo toho s každým zvášt a odpo si jdu užít já!! a po svým a bez psůůůůů
bez psůůů
bez psůůůů
tak,lednička umytá+koupelka,vtřeno,vysáto,umuju zbytek nádobí,uvařím,zacvičit si a pudu…
PetraK-no,já chodím do lesa v tom růžovým oblečku…tak snad by mě viděly…
děkuju za dárky!! svícinek už svítí a druhej se rozbalí pak!!!!
Milko-to je fajn,že se pořád tak hezky scházíte!!!
a neva,když nebudš ošmikaná…..
budeš ráda,když tě nedojedu ošmikat já:-D
Martin che ošmikat už týden….chjo…
Čajíku-nevím,jestli bych kolem vázanýho ČSV běžela kamkoliv….
fajn,že se vyvedla čajovna!!!
a to objíždění příbuzných..
no u nás se to nikdy nepraktikovalo,já to neznám….
tatka jezdí k nám
rodiče Martina jsou vedle,
k tětě jsem ho minule dostala po hodinovým hysterráku….
ted ho tam chci dostat dobrovolně…nevím jak
k tětě do Čech nejezdíme….
babičku s dědeečkem nevedu už roky,když byly jezdily jsme tam na otočku jako malý a teta bydlela vedle nich….