Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

respektýve dobrou noc, ani už ne podvečír. To je hrozný, jak se ten čas smršťuje. V práci se potkávám ve dveřích, takže nula šance. Doma pak jsem přijela úspěšně krásně jako ta Éliška a čekaly na mne ešče jedny vánoční trhy. Tentokrát… no ne , já to psát nebudu, protože to budete hádat. 🙂
    Snad se fšicí daříte co to jde?

Ale já mám radost, já mám radost, já mám velkou vánoční radost, to se to raduju!!

Míla – dej si lahev prosecca a vezmi nůžky do ruky. Nejlíp jsem se vždy ostříhala ve společnosti prosecca. 😀 😀 Béš krásná na ten štědrej večír, to béš koukat!!!! 😀 . Ať korektury odsejpaj a Robertovi držím palce

stejně tak držím palčáky Mayo mamince!! Teď je nějaký období operací a zákroků asi, moje hodná kamarádka je teď po operaci kolena taky a dom se asi nedostane :-/, chudera.

Chybi mi takovy to nejaky turbo a nstahovaci cas, co tu nekteri maji 😀

mně už taky 😀 – resp. pomalu dochází, zatím vždy ještě někde vyškrabu, ale už to je s vypětím sil 😀 .

Zlatka – máš hrníčky jako vodníček‘

Petrs01
    No dobrá, uznávám, aspoň k něčemu ty vánoce jsou 😀

Vánoce, Vánoce, přicházejí, zpívejme přátelééé 😀 😀 Miluju Vánoce a ty letošní obzvláště. Tolikatě volna, já budu mít 13!!! dní volna. Miluju Vánočky ešče víc!!

Mirka D.
    tak čapnu větve a jdu z lesa
    můžeš bejt ráda, že jsi z toho lesa mohla jít a nestříleli po Tobě, jako po mně, to jsem se fakt hodně bála.

černej čaj
    Dneska vabocbi cajovna s prateli a v praci naposled v pondeli a pak az 2.1 tak se taky tesim.

ha, tak spolubojovnice ve zbroji 😀 máš to ještě, chudero 😀 o nějaký den delší. A doufám, že sis užila čajovnu

JDU SPÁT. PAK JEŠTĚ ZÍTRA A PAK UŽ NEMUSÍÍM, JA NEMUSÍÍÍM!