Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

dnešní vycházka..
    Žeryk vyfasoval svetr a bundu s kožíšlem
    Dafi svůj tenkorolák a Žerykovou delší nepromokavou a neprofukovací bundu z tuhýho šustáku-tu její jí musím vyspravit..
    já-riko s kr.+s dl.a svetr s kapucí,flísovku s kapucí a ti podzimní psí bundu s kapucí a čepici s bambulí uvázanou pod krkem s klapačkama na uši…
    dolezem k hájence,sundám Dafi bundu,protože v lese nefučí a nemzne,uděláme okruh okolo obrázku pak kousek cestou na Nevojice a zpět na cestu k obrázku-je zamračeno-skoro tma a přede mnou VLK!
    zkoprním…zavolám KE MĚ! psi se na patě otočí,přiběhnou,odměním vrazím na vodítka,ozve se hvizd a ČSV bez košíku a na volno hrne směr k obrázku-páneček nebyl vidět..
    jdu kousek za ním-vidím pánečka kterej mátohle impozantní zvíře+bílýho malýho psa na vodítku a zírá na mě a pak jde za obrázek do lesa..
    tak já jdu zpět a na cestu k hájence,dojd k hájence,nohy se mi klepu,ale vzpomenu si,že jsem se vydala pro větvičky s šištičkama,pidi šističky na výzdobu hrobečků-k normálním větvím+jmelí a menší dekoračky už mám…
    tak zahnu zase do lesa,najdu větvičky ještě se trochu projdu cik-cak,a jdu k cestě z lesa-Dafině navleču bundičku-už fakt fučí a jdu na polnačku-Dafi ve velké bundičce vypadá jak pochodující psí bunda-ještě tu kapuci přes hlavu:-D
    jdu k hájence a dolů-v půli cesty,kousek od domu zjistím,že nemám větvičky!!!
    ku….
    nic,valím zpět,Dafi není nadšená tak přivolávámodměnuju,běží do kopce,dojdem zase k lesu,a jelikož su debil sklerotickej tak musím jít do lesa najít nový větvičky,nevím totiž kam jsem ty před tím dala!?!-kdo by to byl u mě řekl,že…
    furt něco hledám+orientace v terénu nula…..
    tak čapnu větve a jdu z lesa,k hájence a dolů-utahaná já i pes i fena:-D
    ještě na zahradě zkontroluju Pištu-ježka,jak se krmí a sedí rovnou v misce a jdu vyslíct,překartáčovat,nakrmit a zabalit pajsky a já do vany a dnes už NIKAM NEJDU!