Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
v sobotu ranní-pečení+hl.kasa,
odpo vycházka ze psama k rybníčku a cvičení trošku za tmy:-)
včera ranní-pečení+hl kasa
ehmmm-musím se naučit brát si brýle i na dělání pečiva-protože mě včera zástupkyně pozorovala jak si prohlížím vánoční štolu a zpívám-kde já brýle mám,no kde je zase mám?datum tady hledám,zase zbytečně hledááám,kde je datum a kde brýle mám???
a byla hotová smíchem..
tak jsem zástupkyni popřála at ji upadnou kolečka u paletáku:-D
prostě prohlížení datumů je dřina..na kase používám brýle a lupu….
dělaly si srandu,že jsem stará…a půjčená kolegyně-kolik je vám let?-já 48-a ona-to jste stará jak moje maminka..
já-ano já už jsem často stará jak něčí maminka…třeba jedna má zástupkyně je o skoro 30 let mladší-je jí 20 let….:-D
včera na sobě 3 gatě….v práci…
po práci převlíct a vzít psy autem do Klobouček-místní část Bučovic,kde je mimo jiné farma s koníky…
u lesa-nalevo pole,napravo les do kopce,mezitím hooodně dlouhá asfaltka-chodívaly jsme tam,když všude bylo bláto,ale Dafi to bez pařezů nebavilo,že,a u nás se mega moc-někdy až extrémně:-(((
podřizují vycházky psům..takže tam moc nejezdíme….
no,takže jsme tam dojey k výletišti,kde se dělají zíbavy-lavičky a dřevěná bouda+podium
tak jsme se s pejsky kousek prošly a pak natáčely videa-Dafi obíhající stromy a lavky,cvičící Dafi-kroky,otočky,packy,a na konci oběhhnutí sedícího Žeryka,
pak cvičení s oběma-chůze u pravé nohy,u levé,stůj amezi,sedni,lehni…
mezitím jsem házela Žerykovi míček,s Dafi dělala aportky…
prostě vyběhat,zahřát psy +pocvičit
na tom videu jak cvičí dva,tak oba furt děsněvrtí ocáskama,i když zařvu lehni-tak si lehnou a furt vrtí ocáskama:-))-tak je vidět,že i když zařvu,tak se nebojí:-D
akorát,je to takový rozjívený,nepřesný,Žeryk tam furt štěká-umí to víc a v klidu-bez štěkání,ale já mezitím hoodně balonkovala a tak,aby mu nebyla zima,když cvičím s Dafi,takže byl takovej moc rozdováděnej,
Dafi mě dostala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martin jestli by oběhla ten domek(na videu to není)tak jsem jí řekla okolo A FAKT HO OBĚHLA jsem čučela teda!! a pořád,když měla volno tak chodila ke stromům,že je bude obíhat,fakt ju to dost baví-su ráda,že má běhací aktivitu co ju fakt hooodně baví!!!
cvičící vycházka trvala asi 25 minut….-ale psi si to užily,
jo a budu muset víc odměnovat..odměnuju sestavy cviků a Dafi je pak přemotivovaná,a štěká jak je naštvaná,že cvičí a a furt nic…
no prostě poučný i pro mě-kde já dělám chyby:-)
doma na dvoře jsem natočila ještě video Žerykovi,který Martin omylem smazal a Dafině-ta tam má poslušnost+aportky a obíhání+přeskakování konských saní…
večer pořádně vyčesat psiska a odpadnout….,
mezitím válení u písniček…:-)
Čajíku-TY JSI BYLA VENKU BEZ FOTÁKU??????
TO JE TAK ZVLÁŠTNÍ,JAK KDYBYCH JÁ ŠLA VEN BEZ PSŮ…..:-D