Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

Kimi – on už chodí Jéžišek?

Fifi
    paní domácí dobře dojela a zítra, zítra nikam nejede. Jááá seeee tak raduuju, zítra mám volno, volno, volno a moc si ho chystám užít. Vánočně nějak.

Dneska a vlastně od pondělí to byl masakr – třeba deset hodin v práci a pak ještě cesta domů, tak jsem taková vyprázdněná 😀 .

Dennyky
    sakra, co to Roman má? Jak se to stalo? To je po tý operaci? Jiné řešení není, než ta oprace? To jako bude furt trpět? Proboha!!!! Volala jsem zpátky, snad se zítra protneme, mám to teď fakt hodně rychlý a pak už doma nefunguju, jen se vypnu. cibulovej čaj je velkej hnus, ale taky velkej pomocník. Já ho teda nemůžu, pomáhám si cibulovým sirupem z nakrájený cibule a medu. Taky řádnej utrejch, ale dá se. Tak ať je Ti brzo líp.
    Máte už pěknou zoo 😀 😀

Mirko – no to jsou super veterinární zprávy! Moc gratuluju, věřím, máš obří, obří radost

Zlatko – huf, tak operaci máš zdárně za sebou a teď jen pěkně srůstej. Jak dlouho bude očko přikrytý?

černej čaj
    občas se nestačím divit, že jak lehce klesne teplovat, lidi okamžitě vytahujou péřový bundy a čepice 😮 . Já teď ještě furt chodím ve svý Rrramštajní bundičce – látková. Jen jsem pod to dala mikču navíc.

Taky balím dárky, to je něco 😀