Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak včera ranní-pečení-pečivo…
do sedmi jsem to stihla,ale teda nervák to zase byl…
pak hlavní kasa-vše dávat na púás-vody,10kg brambory,kastle-takže jsme natahaní a ještě jsme se kvůli tomu hádaly s lidma,
protože všechno znamená všechno-ano i ty mlíka,ano i ty vody,ano i ty brambory,néé nezbláznila jsem se,je mi jedno že to neunesete-jak jste to daly do toho vozíku??po jednom cukru???tak to po jednom zase vytáhněte,že…
no že mě tady příště něco ukradnete?tak klidně,co vám mám na tuhle kravinu říct…
jeden řekl kolegyni-z dědiny,že si půjde stěžovat jejímu tatínkovi,že mu nechce prodat cukr navíc….
no pak byl kolega protivnej ve sluchátku-začal mě poučovat a buzerovat ohledně odcházení s kasy,a když se ho zeptala zástupkyně,co mu je??že je takovej ostrej,
tak on na to cosi-že i muži mají své dny
tak ona-že nebude ani dýchat,a on,že k vedení by si nedovolil chovat škaredě
tak jsem mu řekla,že když si to nedovolí k vedení,tak k nám se taky nebude chovat škaredě…
no nakoupila jsem-trochu jéžiška,trošku Vánočně-ubrus+dekoraci,trošku jídlo a jela jsem dom
doma Martin s blbou náladou-že je tam nádobí,že musí vařit a blabblababla-tak jsem šla ze psama k rybníčku,trošku pocvičit,pak do vany a pak ležet
Martin konečně zdolal nádobí a vaření-udělal napřed vařený brambory a pak je zapekl s kuřetem s neděle a se zeleninou a sýrem….
mrkli jsme na pohádky a šly ležet
já vyslechla podcast-s Klárou Huserovou o hraniční poruše-hooodně zajimavý!!!
dnes ráno-Dafi,že nikam nejde
ak jsem šla s Žerykem,frajersky bez vodítka(vodítko krátký cvičící v kapse),ale jinak Žeryk celou dobu na volno,tak jsem šla ke lřížku,bylo přimrzlo,pak od něj mezi pole dozadu a ke křížku zpět a od něj jsem cvičila a za odměnu míček-takže couvačky,kroky,otočky,chůze u levé pravé nohy,mezitím si pohrát,a že dem dom*větší vycházka za náma…
tak ale na obzoru Pavla s basendžíkem,tak jsem to s ní vzala zase ke křížku a zpět a dom-takže Žeryk za sebou velkou vycházku+pocvičený,+jsem se viděla s kamoškou,takže socializace za mnou:-)
šla jsem pak chvilku s Dafi jen 15 minutek-vyvenčit,pocvičit,pohrát a dom-jí to stačí a je takhle spokojená,
ale mít druhýho psa,co by požadoval víc tak mě šibne…
pověsím prádlo…
musím cvičit a odpo mě čeká knihovna a veterina-kontrola s Dafi mám z toho nervy už pár měsíců…:/
Zlatko-tak paráda,že se vše povedlo,a budeš vidět jak ostříž!!!
Denyky-no,na jedné straně,dobře,že se ví co Romanovi jen,na druhé straně půlroční neschopenka nic moc představa….
kočičí parta je boží jak se mají rádi:-))
-no vedro/zima
já su mega zimomřivec-ale já mám ráda KDYŽ MĚ JE TEPLO!!!MĚ!!!!!
takže když budu venku dobře oblíklá-a občas to člověk nevychytá….
tak může být jak chce,je mi to fuk-jasně fest vichr nic moc/liják/vánice/ladovka…
ale nevadí mě zima/jaro/podzim-ten miluju!!!!!
ale vadí mě léto-vedra-všude klima/průvany,ze psama se musí brzo ráno,nebo pozdě večer,nebo k vodě….
já už bych léto zrušila….
Petrs01-hoodně vvrstev-dokážu toho na sebe navrstvit fak hoodně-ale když se člověk nehýbe…tak stejně ani vrstvy nezaberou….