Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

Čajíku-ty jsi to zabila s tím člověkem na soše!!!!:D
    jinak fajn,že fyzio pomohlo!

PetraK-tak hlavně,že jsi v pořádku dojela a přijela!!!!!

Fifi-tak co kotel?sehnala si kotelnníka?

Kimi-dobře,že se sraz povedl:-)
    a kila sem,kila tam-já se od minulýho týdne od narozek živím dost sladkým:-)

včrea posezení s kamarádkou
    Martin po práci vyrobil chlebíčky,já dala na stůl brambůrky a pak panáčky sušenky z těsta jak jsou lotusky-sušenky co se v restauraci dávají ke kávě a čaji-jsou dost sladký,a rozplývají se,když se cumlají:-)
    daly jsme kafe.čaj a víno a dostala jsem přání vyrobený z fotky s koníkem z Koryčan,kde se mi tak mooc líbilo-kde mě sice zničily klusem,ale byla jsemtam moc spokojená s mega hodným koníčkem,tak z toho mi udělala přání,pak jsem jajo každej rok od ní dostala sprcháče,šampony a krémy od AVONU
    a 2 knížky-povídky o psech a od Radkina Honzáka-ta je teda jaksi divná-čtu ju,ale je zvláštní-plete se tam japonská kultura s českou..:/- jmenuje se to Hrom do police,aneb jak najít svůj život-taková útlá knížka a druhá je povídková-různí spisovatelé o psech-O lidech a psech-Petr Šabach,Petra Soukupová,Mornštajnová a tak…
    no a bombošku-dárky vážily 2 kila:-))))
    ze srandy jsem je šla zvážit-nikdy jsem to neudělala,ale najednou včera-jééé to je těžký,du to zvážit:-D
    no pokecaly jsme,probraly jsme kde co,
    i takový věci,o kterých normálně nemluvím-třeba to,že,když někoho vidím,tak si uvědomuju,že to může být naposledy…
    strašně mě to unavuje,vyčerpává,mám to od doby,co mě tatk napsal,že umřel Dux-což je fakt hodně let,třeba 12?let?
    od té doby jednu do BK a říkán si-co když se mezitím něco staneMartinovi,psům,rodičům??
    a když jedu od tatky tak si říkám-co když se mezitím stane něco tatkovi???
    -je to vyčerpávající….
    takže nejradši su,když je tatka u nás-takže nejbližší jsou pohromadě,případně my v BK…-prostě blázen no…
    taky jsme prodebatily spoustu dalších věcí-že nechápe ženy co se dobrovolně rozhodnou nemít děti,probraly jsme výchovu dětí,Vánoce,dárky…..zvířata-jo dneska je v tv o těch množírnách!!!!!!!!!!
    no fajn to bylo,užila jsem si to,i jsme se nasmály:-)
    šla jsem jí naproti ze psama,tím jsem spláchla večerněodpovycházku,psy pak akrytí ležely doma
    dnes ranní-pečení společně s kolegyní-tak ona házela pečivo,já pekla+nachystat do zásoby syrový-ale je fajn to dělat ve dvou!! i když k tomu zase musím vyházet dopek nebo nachystat víc plchů,ale to nevadí,pak na kase
    hrozná zima a staronový nařízení-VŠECHNY VĚCI NA PÁS,VŠECHNY KASTLE,PIVA,VODY,CUKRY,MOUKY..TKŽE LIDI NAŠTVANÍ A NADÁVALY NÁM A NADÁVAT BUDOU-NO BUDE TO PSYCHO:-((((
    pak jsem si šla chvilku sednou se zástupkyní na kafe,dojela jsem dom
    šla jsem kousek po dědině s Maxem a Žerykem a s Dafi jen kousek-vyčurat,vykakat-nechtěla jít ven,zahrabaní v dece,tak jsem jí vylíkala na granulku a na 5 minut šla,mmyslím,jestli není trošku nachladlá z té soboty…sice nekašle,ale moc nechce chodit ven…..v noci 3 krát kychla,tak jsem ju zakrývala…
    no už je učesaná,po jídle,Žeryk měl maso s rýží a ted už po vyčurání hajají-já jdu sklízet prádlo,dát si kafe a zítra zase ranní….