Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

my dnes ráno vycházka-Klany-po cyklostezce do obchodu a zpět-na konci hraní s hračkama-teda Žeryk s kruhem a Dafi nosila rikavici,cyklostezka odhráblá,ale jinak všude sníh,Dafi po cestě ukazovala lavičky-tak měla zamokřený nožičky a v autě i když utřený nožky a zabalená do deky tak kosila:-(
    tohle v zimě nemá řešení….?-((
    pak ještě trochu chození po městě-šla jsem si vyzvednout batoh s kníračema,co dostanu na Vánoce a ty folie a desky na dělání knížky z článků s psích sportů-no tak zatím mám sesbíraný a seřazený fejetony Beáty Štýbrové-to šlo lehce,to na sebe nenavazuje:-)))),
    jinak odpo šlofík s Dafi a pak vycházka ke knihovně a zpět a focení u jesliček před vratama,jinak všude bláto-břečka a večer se šlo k máti…
    a měly jsme 2 kofliktní situace…

jsem proti pyrotechnice a dělbuchům a tak,mí psi se toho bojí,přírodě to škodí,mě to sere….
    a můj švagr,to každý rok házel před oknama,když šel k rodičům..
    a ted chce dojet i se sedmiletým synovcem a házet..
    a máti mu dovolila házet na zahradě a dole u zastávky-což je 3 minuty od domu…
    jasně,že budou házet i ostatní!!!!
    ale mě vadí,že můj švagr to bude učit sedmiletýho synovce,že jako pohoda…
    maminka synovce má 2 ohaře,vede psí školu,
    děti navštěvují lesní školku,…..
    mám pocit,že by se měly ičit,že tyhle věci se nedělají..
    máti se mě ptala,že co má dělat,že mu to nemůže zakázat,že to mají kluci v sobě??
    tak jsem řekla,at si dělá co chce,ale že já mám ranní a pak jedu do BK,jasně,žetam se bude střílet taky,ale aspon to nebude nikdo z rodiny-mé…
    tak su za hystarku-řekla jsem,že se tam necítím doma…..
    doma bych zde byla,kdybych mohla říct-ne,mě to vadí!
    a dělat to tady nikdo nebude,at si to dělá doma u baráku…..