Fóra › Ostatní › Pudlí kotec › Odpověď na: Pudlí kotec
Fifi, ano – zůstanu pudlařem. Ať už jen s Elinkou nebo s nějakou jinou kudrnatou duší. Dělám kvůli ní to, co bych ještě před rokem úplně popřela. Založila jsem si fejsbůk, aby mě to pustilo na nějaké pudlí stránky… pudl v nouzi například.
Nabízelo mi to dál a dál, spoustu videí, fotek, odkazů na další pudlí cesty… taky štěňata… prostě pudl, kam se podíváš… a tak jsem si to prohlížela a říkala si, kdo by se k Eliette hodil… a pak jsem si uvědomila, že mezi těmi pejsky listuji, jako bych pro ní vybírala novou pláštěnku 🙈… a to je přesně ten signál, že dokud budu hledat pláštěnku a ne psa, nesmím hledat.
Ale nakonec se nečekaně našli parťáci do sobotního lesa. Byly jsme dnes na pudlí procházce, na kterou byla na fb pozvánka. Eliette byla díky sociálním sítím poprvé v životě na vycházce se smečkou cizích psů a udělala mi obrovskou radost… na začátku ještě utíkala a občas štěkla… po dvou hodinách už čichala k cizím zadkům a dokonce se i nechala vtáhnout do honiček… zatím tedy jen po pobídce… ale stejně…
Bylo nás jen pár, tak přesně akorát. Komorní skupinka a psiska společně v pohodě.