Odpověď na: Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec Odpověď na: Pudlí kotec

Fifi

Mila Thielli,
    jsem rada, ze ses trosku rozepsala. Ani nevis, jak te chapu. S Troldou mi odesel kus srdce. Je to divny takhle napsat, kdyz jsem mela uz vic psu a fen, ale tech opravdu srdecnich, srdcovych se zvlastnim napojenim, tech moc nebylo, vlastne jen Dorotka rtw a pak Troldik. Coz neznamena, ze jsem ostatni svy pejsvidky nemilovala… Zaroven jsem si po jeho uspani uvedomila, jak moc byla Ruzenka „udupana“, protoze jak se rozbil zdravotne, nemela s kym blbnout, byla na nej opatrna, zlata, ale chybelo ji radeni a blbnuti a zivelnost. I tak byla po jeho odchodu zkratka v prdeli. Ona, aporterka, silenec, najednou zvadnula, nebavilo ji nic, zrat taky moc nechtela, vychazky si opravdu jen „odchodila“. Mam nejaky psi gen asi, vnimani, ona byla opravdu v depce, tezky depce, nikdy nebyla za celej zivot jednopsi. Proto nas ted drasaji Pepinovy pruhy.
    To byl nas pripad. Ty popremejslej, jestli mas kapacitu na psiho partaka pro Cernou. Ja ji nemela, ale poridit jsem Pepina musela kvuli Ruzene. A jsem za to rada, kvuli ni. Kdyz jsem je videla dneska blbnout ve snehu, presne jak pises, tohle psovi clovek nenahradi. Ruzice si taky s cizima psama nikdy nehrala, nehraje, nema to rada, od toho mela doma smecku ci partaka.
    Jestli si slecna Cerna dovede uzivat jedinackovstvi, tak bych to neresila. Jestli ale bude porad takova skleslejsi, min zrava, premejslela bych o partakovi. To musis sama si rozmyslet, vydumat. Jestli nejaky zviratko do domu, proc ne.
    Koukala jsem a u pudlu je neco nakryto, kralovaci. Nebo i nejaky maly pisisvori. Nedumala bych o jinym plemeni, oni si dva jednoho typu vic rozumi a sednou si. Stredacek ci malej pudlik, uplne vidim, jak by si ho Cerna vychovala, rozsvitila se. Samoze by treba tejden, dva delala ofrky, nebo taky vubec ne.
    Uvidis. Hladim na dalku a diky, ze ses podelila o svy pocity. Portugala tu vidam s jednou slecnou, je to docela plasan plachej (pejsek). Lagotaci zase maji jisty zdravotni problemy. Nevim, mas a znas pudle, sla bych do nich. 🙂