Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Fifi

Zdravicko vespolek.
    Zlatko
    Nedá se to přezout, nejhorší je na sněhu,se to na ty kola nalepí.
    Jsem o tomhle premejslela, i se ptala znamyho, kterej je z oboru protetickyho. Napad nemel, zimni pneu na vozejky se tu fakt nedelaji (v USA ano). Premejslela jsem dal. Kdyz jsem chtela, aby se perdelkam nelepil snih na srst, pouzila jsem olej, obyc treba slunecnicovej, promnout jim srst. Kdyz nechci, aby mi primrzly dvere v aute, striknu je sprejem nejakym silikono ci co to je. Jenze ty s vozejkem zajizdis domu, to bys mela peknej bordel na podlaze asi. Tak jsem nasla napad v zahranici, aspon zvysit trakci vozejkovych pneu, vyrobit si snehovy retezy. 🙂
    Tohle je dobrej napad!
    Plastovy stahovaci fofr pasky z co nejtuzsiho matrose. Sup s nima na vozejkovy pneu, neco jak nesmeky. Dulezity je to zatahnout na vnitrni strane kola, aby ti to pak nerylo do rukou, kdyz budes s kolama tocit.
    Sežeňte si pevné plastové/nylonové stahovací pásky, které jsou dostatečně dlouhé na to, aby se obepnuly kolem pneu a kola vozíku. Delší pásky nevadí, odstřihnete jim pak konce.
    Kolem každého kola a pneumatiky vozíku rovnoměrně umístíš 25 až 30 pásků.
    Spony pásek je třeba dát na vnitřní stranu kola. Teda na opačnou stranu než je na fotce, aby sis neporanila o pásky ruce.
    Spony od pásky by měly směřovat mírně od pneumatiky a ne dolů pod pneumatiku, bude se tak vozíku líp hrabat ve sněhu. Ušmikneš cancoury přebytečný a je to, samodomo.
    🙂 Rychly preklad letem svetem.

Mirko
    Dafince VSE NEJ! At si este dlouho parezuje a je spokojena a zdrava a tak vubec vsechno. 🙂 Posilam ji velevyznamny blemcos a potreseni pacickou.