Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

Petrs01
    diky za report 🙂 asi je dobre, ze brtnik jeste nema chut betonovat, kdyby ho to tak nebolelo urcite by se rozbil znova a s esuskou taky dobry zpravy 🙂

Maya
    ja kupuju murielles stacenej do vlastni nadoby, coz uz je dost eko bio a vyjde me praci davka skoro na pul. Ale myslim, ze je to zajimavej tip, i treba kvuli vaze, prevazeni, velkoobjem by urcite usetril treba i naklady pro prevoz, skladovani a tak. rozhodne me to zaujalo.

no dyt sme k 50. petre posilali tudle darek, tak staci zjistit, kterej to byl rok :D:D a brtnik bude tak +/- stejne. odhaduju, ze sou +/- jak ty.

potrebuju urgentne novy kalhotky, vsechny stary se rozpadaj a loni sem ucinila pokus koupit jednu evonu, v obchode se mi nezdala a doma to uz byla traga… tak sem zkusila klimatex, i kdyz uz nedelaji zadnej strih co mi sedi, velikosti taky bych potrebovala neco mezi tim, co maji.. pac Ska mi sou maly, Mka velky…

https://www.klimatex.cz/klimatex/bresaola/1334002/ no a tyhle maji velikost spravnou, vzala sem jednu na zkousku, ale nekdo je usil z materialu tak mega moc stahovaciho a sktriciho, ze me celou skrti 😀 takze vetsi cislo me bude sice skrtit asi mene, ale… no budou mi velky a budou me delat tangace… a tangace ja nesnasim 😀

takze… pomooooc potrebuju kalhotky s sirokym zadkem, co se nevytahuji do pasu a nedelaji tangace ale drzi na zadku 😀

Denny
    jj, tricko to prozradi :D:D

jeee to je ultra roztomilost.

jojo, uz mam na uctu penize… 40 me tlacily do palce docela dost a 41 byly desne divny a propadala se mi v nich noha v prsech jak v kolibce, asi maj diabetici natekly klouby a nebyla podrazka „rovna“ ale pod prstama vyduta a to neslo v tom udelat ani par kroku 🙁 tak 41 uz me netlacila, ale zas v nineslo chodit, coz me dost mrzi 🙁