Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Denny
vetsina starsich lidi co znam presla na novy nokie celkem v pohode, ktery to uz ted podporujou. a sou to tlacitkovy mobily. Problem pro me je v tom, ze ve snaze ztencovat nejsu fyzicky schopna hubenej mobil drzet v ruce a ovladat… a hromada 70letejch lidi ma dokonce smartphone a tam je to vubec trapit nebude.
a kdyz bych si nejak nechala vytisknout na tiskarne ztlustovaci zada, aby se to dalo drzet, tak ty novy tlacitkovy mobily neumi asi 80% veci co umely mobily pred 20 lety:D takze nejhorsi je, ze to bude krok do roku 1990 k prvnim mobilum, ktery umely presne jen volat a nektery dokazali na 1 radku ukazat sms, tak novej mobil za 2000 byste necekaly ale navic umi akorat ty radky 3… budit to ve vyplym stavu neumi, zhasnout displej pri neaktivitie to neumi, hledat v telefonnim seznamu to neumi tak, jak by clovek cekal logicky, pridat neco co kalendare je akce na 15 minut, misto trech kliknuti, protoze tot am davaji tak aby se nereklo a ne ze cekaji, ze to nekdo pouzije… rozliseni displeje je horsi nez u mobilu z roku 2004…
celkem me stve, ze 2g vypnou, protoze pak asi fakt prestanu proste nosit u sebe mobilni telefon… nebo bude krava obri hozena nekde… v batohu… na stole… nekde… rozhodne ne v kapse, do ni se fakt nevejde 😀
ja bych si snad i koupila smartphone, jenze uhlopricky do 5.5 stoji 15k a 15k za neco co vydrzi maximalne 4 roky, s trochou stesti 6 mi prijde jako overkill. muj mobil stal novej 12k, ale ma pristi rok 20let. ja ho koupila jako 4 roky starej za litr… a uz ho mam 15 let… jenze koupit 4 roky starej smartphone, to se kupuje mrtvola a nikdo soudnej to nekoupi… a za litr ty, co novy staly 15, se taky neprodavaji, i kdyz sou na pokraji smrti… 😀