Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak o víkendu 2 mezisměny s cvičícími vycházkami a večerem u máti,
v pondělí volno-tak ráno větší vycházka se psama-ke křížku,a dolů mezi polama,a a kolem zahrad dozadu a mezi polama zpět-Žerykovi párkrát hodit míček,a dom
bylo přimrzlo,jasně a prostě krásně:-))
doma pak uklidit andulkám,dát jim pod klec a kolem klece obří tvrdej papír izolepou slepit-a když jsem se s tím dolepila,s tím,že by to měl dělar 2 tak přijel Martin z práce,že dřív….
furt mají málo práce….
no tak mě+ sundal záclony,šup s nimi do pračky,já umyla okna co nejdou už roky rozdělat…..
pak venkovní dveře….
zamést,vysát,vytřít,Martin trčel odpo na terase, chvilku a pak zalezl dom
a poslouchaly jsme koledy…
odpo šel pár metrů ze psama za zahradu a já večer chvilku s lampionovým průvodem-světýlka na obojcích….
u tatky jsem umývala okna před týdnem+větší úklid
včera mezisměna,takže cvičící/venčící vycházky,
kasa 2 a vybalování drogerky s tou paní chladařkou,co po mě pořád šlape…:-(((
peklo,prostě..
řeknu do sluchátka,že někde u kapsiček-výživy není cenovka na mango,at ji vedoucí zařídí a ona dojde ZKONTROLUJE VŠECHMY CENOVKY!! A JDE TO UDĚLAT-ta kolegyně
nebo-hledám stromeček kterej nemá štítek z kodem,nemůžu ho najít,tak říjám,že v regále není…..že byl poslední
přijde ta kolegyně-prohlídne stromečky/dekorace v regále,řekne,že to tam není:-)))-dyt jsem to říkala,že…ale proč mě věřit…a řkne at paní dojde ukázat,místo odkud to vzala….at můžem vzít cenovku…
když se zeptám na něco u drogerky ohledně palet-jak zeskládat 2 do jedné-když na každé je víc jak půlka-má vzteklý itonický naštvaný odpovědi-jakože-vím,že se ti s tím nehce tahat…nepivezu 4 palety dozadu!!!
vše naštvaným tonem…chjoooo
já se z ní zblázním,fakt jooo:-///////
když byla chladařka,byl to děs,aspon ale 5 let neměla odpolední……no nic
dnes mě čeká odpolední do noci…
jdu do mlhy sychrava ven ze psama.se mi fakt chce teda…..
Zlatko-co noha?
já mazala alpu záda mamce..a masírovala…..