Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
vidí i to, co tam není
Jo, k tomuhle se musím vrátit. Taky jsem (občas) žena, ale ty máš asi chybu v překladači či čo. Když napíšu, že je blbý, že hnědá mohla něco udělat opakovaně = má to zažitý a bude se to blbě odbourávat, tak ty v tom evidentně vidíš „Thielli, jsi úplně blbá, protože jsi tohleto dopustila“, zatímco já jen popisuju vznik problému a upozorňuji na co dávat bacha. Bez jakýchkoliv osobních invektiv – proboha všichni děláme chyby! A obzvlášť když si někdo nevědomky způsobí kombinaci, která ty problémy přímo generuje. Jo, to byla asi tvoje největší chyba – nevhodná kombinace psů pro začátečníka. No co, vrátit to nejde, tak se s tím musí pracovat. A pro případné čtenáře je to vykřičník „tudy nee, nejdřív vychovat jednoho“.
A nějaké připomínky k osobnímu vzhledu? Nejsme na soutěži Miss, někdo je tu hubenej, někdo ne. Kdo je tlustej, ví to, zrcadlo jistě potkal. Kdo je hubenej… tak si taky myslí že je tlustej, bo přece jenom jsme ty ženy, že ano. BMI nelže, takže já se opravdu budu muset začít snažit 🤔, ovšem abych měla připomínky ke komukoliv jinému… proč?