Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Denny,
já tedy nepotřebuji vědět, s čím Roman šel k lékaři (co kdyby to bylo něco tělesného třeba…), ale rozhodně mu/vám přeji dobrý verdikt. Pokud se mi přání nesplní a verdikt nebude příznivý, pak přeji, aby se dané šlamastyky našla dobrá cesta ven.
čajíku,
podepisuji se na přání tý babce, co u tebe bydlí. Nechť si ještě užívá co nejdéle šťastné a bezobtížné stáří.
Mayo,
výjimka snad. Jednoválce toho v kolonách nastojí určitě víc než lidé, kteří jezdí vlakem. 🙂
Fifi
hnědý marod se konečně pomalu překlápí do lepší nálady. Rozuměj – KONEČNĚ něco pozřela. Chudák s vysekanou kostí v hubě se od všeho odvracela. Od všeho! Pacholík ne, mixované hovězí na kašičku ne, vývar ne, syrové mleté z krůtí svaloviny ne…
Ale už jo. Už si dnes dala vše výše nabídnuté pomalu. Teď ještě pár piškot namočených v mléce. Ránu stále vyplachujeme, aby jí tam žádné žrádlo nezůstalo.
Už také občas zablafe na lodžii, takže se jí vrací nálada. Zítra kontrola.
Já mám stále roztočený svět, je zajímavé, jak už jsem si vysledovala, které polohy mě spolehlivě uvedou do závratě (třeba zhroucení se do sedačky se zlomenou hlavou tak, že mám podbradek.) Snažím se to pomalu rozcvičovat, večer uléhám do polohy „na márách“. Polštář je zrada.
Vetřelec v oku, když zaslechl něco o skalpelu a vidí, co skalpel způsobil hnědému pudlovi, zalezl kamsi do hlavy a už mě tak netlačí.
Tolik report z Praheee.