Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

tak zdravím z odpočinkového víkendu:-),
    moje pracovně-domácí úkoly nesplněny,to budu po neděli….
    v sobotu ve znamení výletu rodinného,
    bylo hezky,teplo,akorát na koníkovi fučelo-taky CHŘIBY,že….
    ale dnes je dost sychravo,tak včera to vyšlo..
    vzhůru včera od 6-Martin jel nakoupit a vrátil se za 1 a půl hodiny…,daly jsme snídani,a já šla česat Dafču těma novýma trimovacíma hrabičkama-jako nejlepší je mít dvoje-hustší a řidší,ale nekradu,že…
    takže mám řidší zatím…po poradě s kníračkářskou,takže Dafi vyčesat těma hrabičkama+pochopitelně i normálně kartáčem,hřebínkama,a zkrátit trošku hlavičku,náprsenku…
    pak jsem šla ze psama k lavičce a zoět-po dědině-tak se vyvenčily,
    Martin dojel z Vyškova ze zverimexu,nalodily jsme máti a 4 psy a po půl desáté vyjely na Roštín-tak kousek v lese studánka a socha panny Marie 2 metrová,nad schodištěm,tak psi se proběhli,máti tam zapálila svičku,já se pomodlila,Dafi hopala po pařezech a chodila po kládách,pak i pejsci od rodičů chodily po kládách,Žeryk válel sudy,proběhl potokem krásným průzračným…
    a jelo se nma Kostelanský ranč-tam máti,že bude na louce,že tam nejde,že tam bude plno lidí…:-((
    tak tam nešla,já tam šla s Martinem,obešli jsme ranč a kromě 2 klientů na koních,a 2 zaměstnanců,tak krmě koní koz nikdo,tak jsme to šly říct máti,šla tam s náma a já se šla zeptat na svezení-na 10 minut,
    tak se 15 minut čekalo,jestli dojede klient a pak mě vzala,
    na vodítku,jen jsem se vezla,takovej okruh kolem ranče a ohrad,
    za 150kč-jako užila jsem si to,prostě jsem se vezla a rozhlížela po okolí-prostě POHLED NA CHŘIBY S KONSKÉHO HŘBETU JAKSI FAKT NEMÁ CHYBU!!!!!!!!!!!,
    koník šel pomalu,zastavoval se,pohoda,holka co ho vedla se bavila s kamošem,ke konci se ptala,jestli jsem spokojená a tak,něco jsme prohodily a šly jsme k autu-koník sedmiletý Stanley
    byla jsem spokojená:-))
    pak jsme u auta na obří louce zaházely Žerykovi míček a jely jsme do Koryčan,tak jsem vyfotila máti ze psama u kašny,
    pak se jelo ještě na hřbitov,tak to jsem se šla projít jen se svýma psama,Dafi obíhala stromy,at se taky proběhne,
    a jelo se dom
    dojely jsme kolem půl 3,
    daly jsme ležinng
    večer Martin udělal jednohubky a šlo se chvíli k máti
    dnes ráno vycházka v mlze a sychrravu kousek k lípě a ke křížku a zpět-Dafi se táhla ke křížku i ten kousek k lípě,zpět valila tryskem,Žeryk furt chtěl házetmale smůla-necvičilo se,neházelo,neobíhalo stromy,nic,jen projít a dom
    doma zakrytí spaly skoro do večera,večer vycházka po dědině kousek a já jen praní,
    dopo jsem teda sjela s Martinem do KIKU vzít pár drobností dom-krmlíky,chrániče pod panvičky,jéžiška tstkovi,mě halenku,kalhotky…
    a jinak Martin k obědu dělal palačinky a ted dělá květákovou polívku a roztstřelený ptáčky….

vyhlížely jsme v CHŘIBECH Čajíka a nikde nebyla:-))-jinak lidí na Brdo moře…