Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Thielli-to chcůůůůů,chcůůůůůůů,chcůůůůůůů-ted hned-přepadnu tě,okradnůůůů tě–D:D
né-fakt tohle jsem vždycky chttěla,ale ještě jsem nenatrefila na něco tak pěknýho-v práci máme se Santem….
tatka dostal příkaz koupit mi hrnek se sněhulákem-nevím jetsli netapoměl…
–jinak jsou všude sobi a Santové-
já jako chcu normálně český Vánoce-*stroměčky a sněhuláčky a vločky a tak….
jako onehdy tvrdil tatínek dítěti,že Santa je Jéžišek:-(((
tvl tak určitě!
Fifi-kurna si mi připoměla,že mám někdy vysát auto-auto rodičů jsem vysávala,naše je mě jedno….:/
Milko-čipy na věcech-u nás lidi často pípají,že mají neodčiplý placatý čipy na bomboškch a deodorantech-je to daný schválně tak blízko eanu,že dřív jsem se to snažila odpípnout podruhý-a namarkovala jsem to znovu…
tak na to kašlu,a když někdo úípe tak na něj mávnu at jde,že je to to kafe/čokška,deodorant….
mi onehdy říkal pán u kasy,že má dítě housku z LIDLU-rozjezenou..a já mu říkám-příště to prosím hlaste ve vchodu někomu na kase
on-no at mě nezastřelíte,že:-)
já-nemáme čím,ale mohla bych po vás vrhat nožem a to nechcete,tak jsme se zasmály a šel…
ehmm-strašně mile se ke hlásí jeden zákazník-takovej fajn hezkej chlap,vždycky řekne-tak zase v práci?a tak,občas připojí nějakou hlášku milou,a já za živýho boha nevím,jestli mě odněkud zná,nebo je to zákazník….
ale děsnej sympaták to je 🙂
Mayo-no vystihlas to ve 2 větách-člověk zamrzne a pak se v tom týden hnípe
mimochodem-knížka Udělej to jako racek-vy… se na to!
to hezky popisuje-že jsou 3 typy reakce na stres-gorila-ta jde do útoku-a kolikrát přehnaně a zbytečně
pak kamerunská koza-ta stuhne a spadne-nebo nevím jestli kamerunská-se mi to jméno ted nechce hledat v té knížce ale nějaká horská koza-stuhne a spadne-a není ničeho schpopná..tak to su já-stuhnu,stichnu a čučím-úplně zamrznu..
a třetí typ je zajíc-ten volí útěk ze situace,sebere se a odejde…
no to někdy dělám taky…
ty 3 typy jsou vrozený….
jak jsi Ty psala o tom šéfovi a velmi VÝJIMEČNĚ JSI TY MLUVILA NESLUŠNĚ,COŽ JE CO ŘÍCT!!!
tak jsem chtěla napsat,že jedno z největších pekel,je udělat s kolegyně/kolegy tvou nadřízenou….
zažila jsem párkrát ve fabrikách a je to na nic……:-(
a u kamarádky-a to bylo úplně na nic….
s nadřízenýma se moc kamarádit nedá…..
u nás v PENNY se dělají zástupci s kolegů,takže většina mých nedřízených byly mí kolegové,které jsem třeba i zaučovala,……a někomu to stouplo trošku do hlavy,někomu vůbec…
ale naštěstí se všma vycházím nějak až na tu jednu protivnou ubručenou,co si může podat ruku s chladařkou,ale dá se to…..
a jedna je fajn-ale moc to honí-jakože se co 5 minut ptá co děláš a jestli tu věc už máš hotovou….