Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

MirkaD

děvčata,děkuji za podporu a názory-vážím si toho!!!

Čajíku-ty chudáku malej-tvá příhoda mě nepobavila,zkus příště lepší!!
    tvá zmínka jen tak mimochodem o 2 záchvatech mě pobavila ještě mín….:-(((
    chjo,no nic,užij si CHŘIBY přeju pěkný počasí a sluníčko!!
    Čárlík je blázen….a ještě dobrý,že dobrý-uf

Thielli-no,já si fakt myslím,že ta kolegyně není normálni,
    bud není normální-a pak at s tím ku… něco dělá,bo s ní se dělat nedá…
    nebo je tak zlá-a to je ta horší varianta….

já si nes užila 2 vycházky
    napřed cvičící zvlášt s Dafi-v tom pidi parčíku u silnice,ve tvaru T-18*50 kroků nebo tak nějak-2 lavky a odpadák:-)
    tak tam jsme si daly fakt hromadu cviků v klidu a soustředěně-a vzaly jsme to teda důkladně-chůze u nohy a obraty,chůze u pravé nohy,couvání,chůze mezi nohama,polohy u nohy a přede mnou,
    otočky a sedni
    kroky a k noze a pravá,a normálně kroky
    toto jí mimochodem dobře zamotává hlavu-místo abych šla sadu kroků-8-10,tak řeknu-kroky a sedni,a kroky a sedni,
    stejně jako u otoček,který dělám jako rehabku pravidelně achválně po 3 na jednu a druhou stranu,stejně jako obíhání a tak-vše po třech,a kroky zase několik metrů,stejně jako couvání-prstě na procvičení-protáhnutí zad..
    tak jednou za čas,když je klid a su s ní sama a mám čas se soustředit,tak dělám-otoč se a sedni a na drhou a sedni-prostě ne série ale jedn cvik-a je to boží jak jí to zavaří mozek a musí se víc soustředit:-D
    mezitím jsem házela 3 metry kru a plyšáka a smajlíka a míček-takže se proběhla a pohrála si a po 20 minutách se šlo dom
    -udělala mě radost-už se jí líp daří i chůze mezi nohama!
    -takhle já s ní někdy chodím sama,ted třeba několikrát v týdnu a tak,ale je to chvila a cvičení 3 minuty a série s tance-vše po 3 + pár metrů couvání a kroků a dom,a chvilku s Žerykem
    ale dnes to bylo důkladný,delšímprotože mě nehonil čas,jak když jdu do práce
    no a pak šla dom Dafča a já šla s Žerykem a basendžíkem kolem rybníčka,ohrad a dědinou dom
    takže druhá vycházka delší,
    psi napaní,
    Dafi mě ke stolku donesla kramlík,misku,roztrhala účtenku a leží:-))
    Thielli-jak se řešilo odložení a cvičení s druhým psem-tak já mám odložení u všch psů,a i jsem měla u psů v BK,ale
    když cvičím s 2-3-4 psy tak-jedním okem hlídám psy co leží,druhým okem cvičím psa,a potřebovala bych 3 ok-na sledování okolí-jestli nejede auto,nejde někdo,nezdrhl někomu kůn a tak-takže su lehce vždy roztěkaná a nervozní…
    proto po vycházce je dám na zahradu,a cvičím na cestičce za bránou a jen střídám psy ze zahrady,ostatní jsou za bránou zatím
    nebo jdu jednou za čas s každým zvášt,byt na 10-15 minut,
    a nebo když jdu s Basendžíkem,tak Dafi má cvičící vycházku a Žeryk dlouhou
    ale protože to zabere víc času a energie-mé:-))
    tak takhle chodím jen ve volnu,před odpolední ne….,
    nic jdu prát a uklízet…

PetraK-děkuji ale kreslený obrázek jsem nepochopila…:-(

Zlatko-taky mě nakupování ničí…
    bych pořebovala jít občas koupit něco někam jinam než potraviny-to beru v práci,nebo zverimex,nebo knihu-prostě oblečení,něco do domácnosti a tak,a když mám volno,tak se mi nikam nechce a když jdu do práce tak se mi taky nikam nechce……
    lempl su na to nakupování-nebaví mě to a nechce se mi:-D,
    Kimi-děkuji-znám to,ale neumím to…..