Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Černej čaj
Tak tomu se smát moc nedá.
Přeju krásný výlet,snad budeš mít možnost něco nakoupit.
Mirko
Buď v klidu.I když se to moc nedá .
Včera to bylo v Penny fakt rušný, furt jsem se omlouvala,že překážím.Pak jsem zacházela do Kik,tam se pořádně nedalo projet,no ponožky pro mě a pro muže nakoupený,holky u kasy příjemný, zapomněla jsem na kartičku,tak mě upozornili, ještě mi ukázaly nový kupóny .V Tescu bylo lidí málo,ale ceny několikanásobně vyšší než v Penny.U pokladny byl jen u 2příjemný prodavač,který ještě pomáhal lidem u samoobslužných pokladen(má je za zády),taky mě upozornil na nový kupón, předtím při nákupech mi sjede všechno co jde,takže třeba místo 700,jsem platila 300.Včera jsem posílala na Tesco dotaz,proč musíme mít na kupón 300bodů, když v UK stačí 150.Tak jsem zvědavá na odpověď.
Jsem ale z nákupu tak dycky zdrchaná,že nejsem schopná pak než si dojít na WC a jinak se nehýbat.
Sháním teď doktora na předpis nových sluchadel,musí být speciální ušař,lékařka která mi je psala naposledy už není dohledatelná,byla už před lety v důchodovém věku,takže jsem rozeslala poptávku ,a uvidíme.Ze dvou míst už mi odpověděli,jedni to nepředepisují,druzí nemají bezbariérový přístup.