Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Děkuju všem za reakce-a pokusím se popsat dnešek
snad pochopíte co je to za člověka-a na rovinu-podle mě NENÍ NORMÁLNÍ-PROSTĚ FAKT NENÍ!!!
bez urážky
takže-není to meje-ani ničí nadřízená….
dojdu do práce-vybaluju
pak jdu na 2 kasu,ona jde na jedničku-hl.kasa,
za mnou paní na mezisměně,pak půjčená zástupkyně+2 naše zástupkyně-takže dost nás bylo…
já chodila vlastně na kasu,a sem tam něco odnést přinést..lidí bylo hodně tak jsme hodně seděly,k večeru jsem dostal za úkol precizně doplnit obě ledničky u kas+cukrovinky na 4 kasách-to jsem doplnila,vzadu vyhodila pytle
chladařka na jedničce má mít do osmi umytý všecchny kasy a vynešený koše vepředu+vazadu,dělá pak,když stíhá-kartonuke,zamete v dosahu kolem kas…
chladařka si dovezle po sedmé hodině cigarety na doplnění-celej den byla tutunununu-milá příjemná-si říkám-tvl zázrak!!!
no tak nic-zázraky se nedějí:-(((((,:-((((
-nakoupila jsem si a měla jsem si spočítatr kasu-a říkám-sušně!-kam si prosím můžu dát tašku at ti nazavazí???
ONmě je to šumák!!nemám doplněné cigarety,umyté kasy,nic,a všichni odhlášení,nakoupený a já nic,nic hotové-a zuřila,tak jsem si sbalila brýle,sukni,termosku a kasu a šla se počítat….
pak jsem šla kartonovat,lisovat,bylo po osmé hodině
chladařka zametla vyjela mycím strojem
já šla dělat ty rožky(to je mopem,kolem palet,rgálů,rožků,celej obchod,+zájemí,u pece a tak,
tak to umyju vzadu,a du dělat obchod,
v půlce si du měnit vodu,
ve skladu žíkám nadřízeným-mám umytou půlku obchodu,měním si vodu,pak udělám u ledničky,pece…a jdu tam dát to koření..
a ona-CHLADAŘKA-jezdí kolem a VZTEKLE MEGA NAHLAS TAKŽE JSEM JI SLYŠELA JÁ I OBĚ ZÁSTUPKYNĚ-
no,to má už jako umytý,joooo?
a takhle umytý??
to si de jako vylít vodu,že hotovo??
a šla a vztekle nadávala,fakt nahlas-ten stroj herčí…
já zírala na vedoucí-oni na mě..-já-asi su mrtvá-chce mě zabit…
oni-toho si nevšímej,vůůbec si toho nevšímej,prostě ju vypust…nevšímej si toho…
já v duchu-tvl-anad umím za deset let umýt obchod??
no nic,měním vodu,doumývým vše všude,pak doplním koření,za hrobovýho ticha,pak jdu doumýt nádobí…
to zas zuříla,
pak se ona-bete slova oblíkla…
my spolu ostaní kecaly,smály se,holky ryly do mě já-do nich
ehmmm-můžu si už zavolat odvoz??
oni-můžeš-a jedna z nich-nebo běž pěšky,nám je to jedno…:-D-sama mě stokrát vezla dom:-D
já-to víš že jo,chodím pěšky do práce,a ještě budu chodit pěšky z práce!!a ze psama chodím taky pěšky!!!ukřivděným hlasem-:-D-jakože..
a ona-jezdi na bruclích…
druhá vedoucí-vole,se zabike..
to by jsme jí volaly-Mirečko,kde jsi??
a ona by-v příkopě..:-D
a já-no a vy by jste se na mě vys.. a vytáhnout by jste mě nešly,ic!!:-D
no tak jsme se bavily,smály,..
chladařka čekala u kas,venku něco prohodila,pak šla na vlak-se mnou zas nemluví….
ne s ní se mluvit nedá,nedá,a holky to vidí samy a ví to-s ní to nejde…
nemám sil….prostě na ni nemám,je mi to líto-nemám,bojím se jí a nemám na ni…,
Thielli- mírová cesta a promluvení u kafe mě napadlo,jenže,
jak psala Milka-já su psychouš,já bych se do toho zamotávala-to by bylo samý-prosímtě,omlouvám se,nezlob,se a sto omluv,poníženej prosebnej hlas….,a kdybych byla pes,tak se před ní plazím v prachu-a hlavně se prosííím NENAŠTVI..
né,tohle nejde….mě ne:-(((((