Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Fifi

Bryvecir vespolek,
    mam novy poznatek, co se psu tyka. Pes tvrdil, ze kastrovana fena hara a je v nejlepsim. Fena mu tvrdila, ze ne-e a at ji nesere s tim obtezovanim. Fifine to vrtalo v hlave, prohlidla fenu a tadaa, Zaba mela jednu analku total plnou. Pepinovi to smrdelo/vonelo jak haravka (ou maj gad). Zaba ma zadek vymacknutej, se jen parkrat drbnula, jinak zadnej jinej priznak nemela. Tak vlastne Retardik super pef, indikuje plny analky. 😀

Mirko
    M. je prdlej, co rict vic. Kdyz uz pres tvuj zakaz neco psum haze, by mohl mit rozum a nelezt k sousedum pres plot. Hlavne, ze si nic nezlamal.
    KDYŽ VĚDĚL,ŽE SE BERE VEN DISK,TAK SE JEDNOU/DVAKRÁT VYČURAL,VYKADIL A PAK JEN ŠEL,ČUČEL NA BATŮŽEK S DISKEM,NEVENČIL SE,NEČUCHAL,HLAVA VYVRÁCENÁ A KLEPAL SE
    Ano, psi posahanci, mam to samy se Zabou. Kdyz ji beru samotnou a vezmu ji s sebou milovanej aport, presne jak Zeryk. Cumi, kdy hodim. I to curani a kadeni ma pak na povel, za hracku. Kdyz ji necham hracku v hube, kocha se, smejdi, lita, po chvili prileti, ze tumas a hazej. Takze casteji chodim bez jakykoliv hracky, to si ona hleda zabavu sama. Hrabe pleveluse trifidy (koreny z kopriv a dalsich plevelu na polnacce), hrabe mysi. Neumi se chovat jako normalni pes, ze si jde na prochazce cmuchat. Pepin, na druhou stranu, je jeji naprostej opak. 😀

Zlatko
    gratulace k vyroci. 🙂 A at neni v kramu naval, ja jsem dneska zbabele prchla od reznika svyho, tam byla fronta az ven.

Cajdiku
    uzij si vyleta! Ve spacaku v noci nezmrznes, tak at pres den pocasi tapani preje. A k tomu pazrani Charlikovskymu – to muze bejt vsechno dohromady. Hlad coby pidistene, pak nevychova v byte, neco poznal a neco vubec, se pak tezko predelava takovy zvire. Dorotka sadelnata rotvajleri malem chcipla se sourozencema, kdyz „pan chovatel“ nebyl schopnej spravne krmit 6denni stenata po umrti feny. A zustalo to v ni navzdy.