Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
já včera odpo-moře lidí,víc než v pondělí+teda nestáhačka-o půl osmé se začalo dělat to co normálně v 6,v 9 večer to co je hotové v 5..no skončily jsme před desátou,uhoněný+já bolavou hhlavu,krk,kolegyně kyčel,
dnes středa…takže na dlouho
Martinov veselá historka z venčení
šel kousek ze psama-on s něma chodí furt kousek+teda necvičí,nehraje si,nic,jen háže Žerykovi…
a i mu se to zdálo jaksi málo,na to,že jsou z našich psů přes zimu vlastně panelákvý psi-tzn.-ven chodí jen na člrání a vycházky,
nebývají přes den na dvoře,jak v teplých měsících,kde se přece jen i když trochu-projdou,proběhnou,počuchají+se vyhřívají a tak,
takže zaháže Žerykovi disk
pominu detail,že minulej disk jsem odnesla do práce-ŽE DISK SE HÁZET NEBUDE!!!!PROTOŽE NA NĚJ MĚL REAKCI JAK NARKOMAN-BEZE SRANDY-KDYŽ VĚDĚL,ŽE SE BERE VEN DISK,TAK SE JEDNOU/DVAKRÁT VYČURAL,VYKADIL A PAK JEN ŠEL,ČUČEL NA BATŮŽEK S DISKEM,NEVENČIL SE,NEČUCHAL,HLAVA VYVRÁCENÁ A KLEPAL SE,KDYÝ SE HODIL DISK 2 KRÁT 3 METRY DAFINĚ NA CESTU,TAK MUSEL BÝT UVÁZANEJ,TO SE KLEPAL,TŘÁSL,JEČEL A BĚSNIL JAK PSY NA OBRANĚ….
takže Martin koupil disk a hodil na zahradě a hodil k sousedům-Brnákům
tak si donesl žebřík,že to přelete,žebřík se pod ním skácel,on ze 2 metrů spadl k sousedům-naraženej xixcht a rameno-a půl hodiny tam chodil podél plotu a dumal jak se dostat zpět,naštěstí pomocí stromů v rohu na konci zahrady se nějak dostal zpět,Dafi lítala střídavě na dvůr a zpět,tak se proběhla,Žeryk stepoival,kdy se vyloví disk…
no napřed jsem se smála,pak jsem Martinovi nadala,že nemá házet disk,ten jsem hodila do plastu,tak jsme se rafli,ŽE MU NEBUDU VYHAZOVAT JEHO VĚCI!!
JÁ NA NĚHO ŽE ŽERYK JE MŮJ PES A DISK DOMA NECHCU-on-tak s něma nebudu chodit ven
a já tak nechod….
jasně-chodéí kousek-a lepší kousek než vůbec-jsou prostě mimo zahradu,mají trochu pohyb,vyvenčí se,
ale zase,není to jak kdyby s něma chodil na 2 hodimy a oni tím přišly o super dlouhou vycházku….,tož tak no….
jo v pátek mu koupí nový disk…
dnes jsem šla z oběma koiusek mezi pole,hledání hračky jednou a dom,
pak Žeryk dom a Dafině zaházet činku a kruh a obíhat stromy-házán z kopečka,at si zamaká….