Fóra › Ostatní › Kecací bab(y)í léto 2024 › Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024
tak včera se nechtělo Dafči ven,šlo se napřed kousek s Žerykem a pak kousek s Dafčou+cvičení a obíhačky…
v práci odpolední ve 3!!lidech-jako celkem 3-to býváme tak v neděli odpo,případně v sobotu odpo…ale spíš tam máme mezisměnu,ale na pondělí je to mazec,no skončily jsme v deset v noci,což teda bylo ješrě dobrý,dobrý bylo,že nebyly mega fronty…to nevím,kdy by jsme skončily,od noci mě bolí záda,radost,
ze psama jsem byla ráno kousek mezi polama směr k lípě,a Žeryk šel dom,bez cvičení a hhraní
a Dafi šla na zahradu obíhat stromy a nosit aporty-furt se snažím aby zhubla,zatím hubnu já,asi jak nespím a potím se…
Dafině jsem k narozkám objednala trimovací hrablo od ANDIS,tak su zvědavá,sice je to drahý,ale jestli to bude dobře sloužit tak proč ne,že…
příští týden bych měla tetě stříhat pudlíka,tak su zvědavá…cizího psa jsem ještě nestříhala a pudla už vůbec ne..
Thielli-no,já fotky prohlížím,i dávám do alb,ted mě chybí tak 3 roky a hlavně mě chybí rozum-mít fotky s dovči tam chci-to je jasný-pak z výletů-to je taky jasný,ale třeba milion fotek Dafi na pařezu…a tak,každou fotku fotíme víckrát a já si pak nemůžu vybrat,takže po novým roce to chci pořádně promazat a nechat vyvolat,alba mám už koupený…