Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

MirkaD

včerejšek byl vycházkový po městě,a večer po dědině,a čtecí a tv….
    dnes odpo-vycházka s každým zvášt 15 minutek-Dafi trochu tanečních+obíhala před barákem lavky,keře a stromy,Žeryk jen projítí,mlha,vlhko…

Čajíku-kam a odkdy razíš na 3 dny a kdy se vracíš?
    gatě náhodou dobrý,ségra chudera tě musela vyděsit…..
    ještě,že se sezení povedlo s rodinou,to je fajn:-)

Fifi-njn,moje reporty-já bud nepíšu vůbec,nebo dlouho,
    bud nemluvím vůbec-nebo hodně….
    a tak:-D
    k tatínkovi-jak by řekla PetraK-každý svého štěstí strojvůdce…
    chápu,že se o něj bojíš-bych strachy zešedivěla!
    mě to připomíná mýho tatínka,který přešel do extrému-bolí ho koleno-tak nebudu nikde chodit-takhle-nejsu debil,vím,že ho to kooleno bolí,
    ale ,v BK si zvládne každý den jít nakoupit-chodí schválně nakupovat denně aby se donutil jít ven,a když je zde,tak s náma nejde ani kousek ven,ani na zahradu nejde,ani s terasy nesleze a pak si stěžuje,že je mu těžko…
    furt puštěná řvoucí tv….
    když su v BK,tak se jde se mnou kousek projít,nebo jde párkrát sám s Dafinou,i kdyby na dest minut,ale u nás neopustí pomalu ani terasu
    nikdo po něm nechce xx hodinový vycházky jak před rokama,ani aby se mnou chodil ze psama,ale kdyby šel sám kousek,jen obejít třeba náměstíčko-je to jako obejítí paneláku…..no nic…
    -k více psům-no já třeba nemám energii a chut a náladu se vůbec starat o psy rodičů-srst a tak,když jsem viděla na podzim máti,jak kritizovala několik hodin,že budu stříhat na podzim psy,tak mě to tááák otrávilo,
    přitom Max by potřeboval pořádně vyčesat,a trochu zkrátit srst na nohách a tak..a níc,jasně že je občas učešu,beru ven,i s něma pár cvků udělám,ale odproti dřívějšku-není sil,ani zájem,
    4 psy si neumím představit ani za nic…
    nechápu jak jsem dřív chodila denně!
    ze všema 4 ven+jednou týdně s Dafi do města a s tou ještě občas zvlášt…
    plynule skoke oslím přecházím ke Kimi…

Kimi,chápu,že tě štve,že něco co šlo dřív,už nejde,ale
    ale hlavně,že Vám to s Betty tape hezky,a snad doktoři v listopadu helfnou…snad-moc té lékařské vědě nevěřím:-))
    ale přeju ti to!!!