Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024 Odpověď na: Kecací bab(y)í léto 2024

cernej caj

Denny
    a hadanka je teda krasne naaranzovana 🙂

No tak k tomu darku…

prijdu k nasim, segra ubrecena, ze se stalo neco hroznyho… cekam, kdo umrel, kterej pes ma nador, co deti…

no ze si myslela, ze sem dodala barvy a kalhoty kompatibilni… jestli ta cenovka 1800 na kalhotech je spravne… ze mi prave znicila drahy kalhoty…

no holky malovaly, malovaly, segra ze to zazehli podle navodu na barvach (ten sem uprimne necetla, nemam zehlicku a nezazehluju nic, jen to necham mesic zaschnout :D) a ze radsi dala hedbavbnej papir, at to nezehli primo na latce…

ze to odnesla ladenky nohavice, ale ladenka statecna, ze ani moc nebrecela…

tak segra zacala zehlit a citi divnej smrad, jako kdyz se pali plasty… tak radsi vypla zehlicku a sla zjistovat, zda to nedelaji kalhoty.. aha, hedvabnej papir se prilepil k tem kalhotam… ale dobry, sel opatrne sundat… aha, tady nahore se hedbabnej papir zapekl do kalhot a pri snaze ho opatrne sundat ze zjistilo, ze se ty nohavice trochu spekli k sobe…t ak namocit do studeny, dobry, nohavice se od sebe podarilo odlepit, ale papir porad prilepenej… tak ho zkusili sundat opatrne preopatrne a na kalhotech dira 4x4cm jak se to utrhlo i s latkou 😀

segra spatna, ze znicila darek kvuli penezum i kvuli holkam, ktery se s tim malovaly, ale obrazek zustal neposkozeny, ja ji uklidnila, ze dobry, takova direcka malinka, ze to se zasije, uz sem ji i zasila kusem staryho navleku na koleno takovy pruzny latky umely, nakonec vsechno dobry, holkam se to moc povedlo, nakreslily mi krasny tapicky, moc hezky to bylo u segry s detma a s tatinkem a jeho pritelkyni.

udelali mi z modelovaci hmoty dortik, tak sme si ho podeleli, jeste mi udelali obrazky krasny z te hmoty na doma, tak sem mela svacinku na vylet a kalhoty „zapikam“ na topeni a zehlit to radsi nebudu 😀